Campionate

Toni Kroos a spulberat suspansul în privința viitorului său: ce va face în vară

Toni Kroos // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  Wednesday, 27 March 2024

Toni Kroos (34 de ani) va continua la Real Madrid cel puțin până în vara lui 2025, mijlocașul neamț amânându-și astfel retragerea.

Actualul contract dintre Toni Kroos și Real Madrid este scadent la 30 iunie 2024. Pentru o bună perioadă de timp, nimeni nu știa ce va face mijlocașul neamț în vară, după Campionatul European: se va retrage sau va continua la Real Madrid încă un an?

Multă vreme, Kroos a întreținut suspansul. Astăzi, Fabrizio Romano, renumitul jurnalist specializat în mercato, a anunțat că Toni a decis să continue la Real Madrid cel puțin încă un an, până în vara lui 2025.

Toni Kroos continuă la Real Madrid până în 2025

„Noul contract pe un an, valabil până în iunie 2025, va fi semnat după ce Kroos a luat decizia. Real Madrid și Kroos discută direct, rămâne să semneze toate documentele în scurt timp”, a scris Fabrizio.

Decizia lui Kroos vine în contextul în care acesta parcurge un sezon excelent, una dintre cele mai bune stagiuni ale carierei. Toni a înscris 1 gol și a oferit 7 pase decisive în 38 de apariții pentru Real, e mai precis și mai sigur decât oricând altcândva, iar de curând a revenit oficial la naționala Germaniei, urmând să participe alături de aceasta la EURO 2024.

Mama lui Toni Kroos: „Dacă va prelungi cu Real Madrid, își va bucura antrenorul, colegii și fiul!”

În februarie, mama lui Toni Kroos s-a pronunțat public asupra situației fiului, afirmând că-și dorește ca acesta să nu se retragă în vară.

„Dacă va prelungi cu Real Madrid își va bucura antrenorul, colegii, pe Leon (n.r. - fiul lui) și mulți alții. Dar în cele din urmă trebuie să fie el fericit, așa că e decizia lui. El să decidă ce vrea să facă, iar noi vom accepta, asta e tot. Îmi doresc din suflet să-și încheie cariera așa cum dorește.

Își va încheia cariera la cel mai înalt nivel, fără ca accidentările să-l îngrijoreze. Știu că este o decizie dificil de luat și sper că nu a făcut-o deja. Ce-mi doresc eu este să aibă o vacanță de vară bună, un cantonament bun și să-l văd începând ultimul lui sezon la Madrid”, spunea Birgit Kammer, mama mijlocașului de la Real Madrid.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.