Liga 1

Motivul pentru care Nelu Varga se felicită că l-a dat pe Krasniqi la Rapid: „Am făcut o afacere bună”

Ermal Krasniqi / Foto: Facebook

Articol de Emanoil Ursache  —  miercuri, 27 martie 2024

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a declarat că nu regretă transferul lui Ermal Krasniqi (25 de ani) de la CFR Cluj la Rapid, chiar dacă internaționalul kosovar are un parcurs foarte bun în actualul sezon al Superligii, în tricoul giuleștenilor. Varga este mulțumit că a primit un milion de euro în schimbul serviciilor lui Krasniqi.

Finanțatorul de la CFR Cluj a explicat care sunt motivele pentru care nu îi pare rău că și-a dat acordul pentru ca Ermal Krasniqi să fie transferat din tabăra „feroviarilor” la Rapid.

Motivele pentru care Nelu Varga nu îl regretă pe Ermal Krasniqi

Varga s-a arătat mulțumit de suma de un milion de euro pe care a obținut-o de la Dan Șucu, considerând că a făcut o afacere bună din punctul de vedere al raportului dintre calitate și preț.

El a subliniat, de asemenea, că Ermal Krasniqi este un jucător bun, cu potențial, însă nu este suficient de constant, ceea ce îi afectează inclusiv cota de piață.

„Nu regret că l-am vândut. A fost o afacere bună, raport calitate-preț. Deocamdată este un jucător bun, cu potențial, dar nu poți să-l evaluezi mai bine dacă nu evoluează constant bine.

Este un jucător cu valoare, dar nu este constant”, a declarat Nelu Varga, conform prosport.ro.

Krasniqi a reușit, în actualul sezon al Superligii, să înscrie pentru Rapid 4 goluri și să le ofere colegilor săi 3 pase de gol în 9 de partide, ceea ce reprezintă o contribuție la un gol aproape în fiecare meci, în tricoul alb-vișiniu.

Spre comparație, Ermal Krasniqi a strâns cifre asemănătoare la CFR Cluj (5 goluri și 4 pase de gol, dintre care două în actuala stagiune) în 39 de partide oficiale.

CFR Cluj l-a cumpărat pe Ermal Krasniqi de la FC Ballkani, în ianuarie 2023, pentru 200.000 de euro și l-a vândut, în luna ianuarie a anului curent, pentru un milion de euro.

VIDEO RAPID - FCSB 4-0. Ermal Krasniqi a fugit în tribune după fluierul final și și-a adus soția pe gazonul Arenei Naționale

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.