Campionate

A marcat al doilea gol la națională și a primit un mesaj special: „Cu tine, totul pare ușor”

+17 Foto
Gabriely Miranda

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 28 martie 2024

Endrick (17 ani), atacantul lui Real Madrid, a primit un mesaj special de la iubita lui, Gabriely Miranda (20), după ce a marcat pentru Brazilia în poarta Spaniei, scor 3-3.

Endrick e pe val, și pe teren și în afara lui. A marcat al doilea gol la națională în poarta Spaniei, după ce primul venise pe Wembley, cu Anglia, scor 1-0. Iubita atacantului l-a urmărit la treabă la ambele partide, iar după meciul cu Spania, de pe Bernabeu, i-a transmis un mesaj de dragoste.

+17 Foto
foto: Instagram @Gabriely Miranda

Gabriely Miranda, mesaj pentru Endrick

În fiecare zi vindeci răni pe care nici măcar nu le-ai provocat tu. Ai sosit când nu mă așteptam la nimic. Ai sosit făcându-mă să mai cred în dragoste. Și în iubirea reciprocă, o iubire bazată pe respect, o iubire de nezdruncinat. Cu tine totul pare ușor, a fi cu tine a devenit un loc magic care îmi ia gândul de la probleme.

Aș vrea să poți vedea prin ochii mei cât de mult te iubesc. Îți mulțumesc pentru fiecare cuvânt, gest, privire, îmbrățișare, sărut, rugăciune, de fiecare dată este ca prima dată.

Este atât de uluitor să vezi toate astea de aproape, să vezi cele mai mari visuri ale tale devenind realitate, să vezi zâmbetul de pe fața ta, este ca și cum ar fi propriile mele visuri”, a scris Miranda, model brazilian, pe Instagram.

Cumpărat cu 45 de milioane de euro de Real Madrid e la Palmeiras, Endrick va ajunge pe „Santiago Bernabeu” la vară. El a marcat împotriva Spaniei chiar pe terenul pe care va juca din sezonul viitor.

Cu Anglia, Endrick a devenit cel mai tânăr marcator din istorie pe Wembley, un stadion inaugurat în urmă cu 101 ani. El are două reușite în 4 meciuri pentru național Braziliei. Și cu Anglia, și cu Spania, atacantul a intrat pe parcurs.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.