Campionate

Florentino Perez, cerință specială » S-a dus la vestiar și i-a luat tricoul, după Spania - Brazilia

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a fost la meciul amical dintre Spania și Brazilia, încheiat 3-3 pe„Santiago Bernabeu”. Iar la final a avut o cerință specială pentru Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 28 martie 2024

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a fost la meciul amical dintre Spania și Brazilia, încheiat 3-3 pe„Santiago Bernabeu”. Iar la final a avut o cerință specială pentru Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene de Fotbal.

Perez a vrut să meargă în vestiarul naționalei Braziliei pentru a vorbi cu jucătorii de la Real Madrid, Rodrygo, Vinicius și Endrick.

VIDEO. Florentino Perez i-a cerut tricoul lui Rodrygo

Perez nu doar că s-a dus la vestiare, dar i-a cerut tricoul de la națională al lui Rodrygo. În plus, președintele lui Real Madrid a vorbit și cu Endrick, atacantul de 17 ani care a semnat cu madrilenii.

„Te așteptăm aici la vară”, s-a spus Perez brazilianului. Endrick a fost transferat pentru 45 de milioane de euro de la Palmeiras însă a fost lăsat la echipa braziliană până în vara acestui an. Va juca la Real Madrid in sezonul viitor.

Rodrygo și Endrick au marcat pe „Bernabeu” în fața lui Perez, în amicalul spectaculos cu Spania. Pentru Endrick a fost al doilea gol la națională, după ce punctase și cu Anglia, pe Wembley, scor 1-0.

Adolescentul lui Real Madrid are două reușite pentru naționala de seniori a Braziliei, în 4 partide.

Spania - Brazilia, meci spectaculos pe „Santiago Bernabeu”

Spaniolii au deschis rapid scorul, după doar 12 minute, după ce arbitrul Antonio Nobre a dictat penalty la duelul dintre Lamine Yamal și Gomes. În minutul 36, Dani Olmo a fost servit perfect de adolescentul Yamal, a driblat 3 adversari și a marcat cu un șut superb.

Brazilienii au redus din diferență chiar înaintea pauzei. Rodrygo a marcat, după ce a primit o pasă de la portarul advers. Sud-americanii au făcut 2-2 prin Endrick, puștiul care tocmai marcase primul gol pentru Selecao în meciul cu Anglia.

Ibericii au trecut din nou în avantaj pe final. Carvajal a fost faultat în careu de Pereira, iar „centralul” a dictat penalty. Rodri a reușit „dubla”, iar victoria Spaniei părea sigură. Doar că, același Antonio Nobre arătat punctul cu var și în careul advers. Paqueta a marcat, obținând un egal care părea la un moment dat nesperat.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.