Liga 1

Prima decizie luată de UTA după suspendare » Anunț din interior: „Cei îmbrăcați în negru au făcut doar scandaluri”

+25 Foto
Suporterii lui Dinamo și cei arădeni s-au bătut pe gazon în ultima etapă a sezonului regulat

Articol de Romeo Ene  —  Thursday, 28 March 2024

UTA Arad a primit aceeași sancțiune precum Dinamo, după incidentele de la meciul de pe „Arcul de Triumf”. Arădenii nu vor juca cu spectatori pe teren propriu în următoarele patru etape, iar președintele Alexandru Meszar a oferit prima reacție după această decizie a Comisiei de Disciplină.

Meszar a precizat faptul că UTA va face recurs la această decizie, ținând cont de faptul că publicul arădean ar avea de suferit din cauza unui grup de ultrași. Oficialul arădenilor a menționat faptul că incidentele de la București au fost cauzate de un grup de 30-40 de suporteri îmbrăcați în negru.

El a lansat un atac dur la adresa persoanelor implicate în conflictul de la București și le-a cerut autorităților să-i identifice și să le interzică accesul pe stadioane.

Alexandru Meszar, atac la adresa suporterilor arădeni implicați în scandalul cu dinamoviștii: „Din cauza celor în negru vom avea terenul suspendat”

„Vom face apel la această decizie, dar vreau să clarific unele lucruri. Ceea ce s-a întâmplat la București în sectorul galeriei noastre a fost opera a 30-40 de indivizi îmbrăcați în negru, dar și a suporterilor primiți în sectorul nostru de la CSA Steaua. Cei în negru de la noi sunt înfrățiți cu cei de la CSA Steaua. Ei au intrat legal acolo, primind bilete de la acei indivizi îmbrăcați în negru de la noi, iar clubul oaspete este răspunzător.

Dar aceia nu au ce să mai caute pe stadioane, iar noi vom avea de acum toleranță zero pentru astfel de indivizi. Sperăm că autoritățile vor face toate demersurile ca acei oameni să nu mai calce pe stadioane. Trebuie să se ia măsuri aspre pentru asemenea indivizi. Nu suntem de acord cu astfel de manifestări.

Suporterii noștri adevărați sunt cei care vin îmbrăcați la stadion în roșu-alb, nu cei care se îmbracă în negru și fac doar scandaluri. Acel grup care ne-a târât aici la noi, în Arad, într-un război intern este vinovat și pentru ce s-a întâmplat la București. Sperăm că la apel vom întoarce decizia. Nu ne putem bate joc de suporterii adevărați ai echipei noastre

Din cauza celor în negru, din cinci meciuri de pe teren propriu vom avea suporterii pe stadion doar la unul. Adică ei, suporteri de bună credință, vor sta cu abonamentele în buzunar și se vor uita la televizor? Avem obligația morală să luptăm la Apel pentru acești suporteri ai noștri, dar și pentru munca băieților lui Mircea Rednic. Ei și-au câștigat dreptul pe teren să joace acasă cinci partide în play-out cu spectatori”, a declarat Alexandru Meszar, pentru ProSport.

VIDEO. DINAMO - UTA ARAD » Incidente grave provocate de ultrașii lui Dinamo înainte de startul meciului cu UTA Arad

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.