Liga 1

Singura veste pozitivă pentru Dinamo: „Sunt toți”

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 28 martie 2024

Lovită crunt de decizia Comisiei de Disciplină a FRF, patru etape fără spectatori la meciurile de acasă, adică până la finele actualei ediții, Dinamo primește știri de bine de la propria echipă: Zeljko Kopic are tot lotul valid pentru etapa cu Petrolul, de luni, inclusiv Dennis Politic și Hakim Abdallah se antrenează cu restul coechipierilor.

Dinamo a primit o pedeapsă de 4 meciuri fără spectatori, din cauza incidentelor de la victoria cu UTA, scor 1-0. Comisia de Disciplină a FRF a anunțat, miercuri, o sancțiune severă, iar oficialii clubului au amenințat că vor ataca decizia atât pe cale sportivă, cât și în instanță, dacă va fi nevoie.

Dennis Politic și Hakim Abdallah se pregătesc cot la cot cu coechipierii

Hotărârea forului federal intră în vigoare de luni, de la meciul Dinamo - Petrolul, primul de la reluarea campionatului, după pauza competițională. "Câinii" au disputat un meci amical săptămâna trecută, scor 3-4 cu Progresul Spartac, și vor să continue lupta pentru evitarea retrogradării după 0-3 la Sibiu cu Hermannstadt.

Din informațiile GSP.ro, confirmate de oficialii roș-albilor, antrenorul Zeljko Kopic nu are probleme de efectiv în perspectiva confruntării cu ploieștenii. Dinamo a avut azi antrenament de la ora 11:00 la Săftica.

Inclusiv Dennis Politic, absent o perioadă îndelungată, se poate pregăti cot la cot cu coechipierii. Tot la fel și Hakim Abdallah, care a ratat prezența la prima reprezentativă a celor din Madagascar din cauza unei probleme medicale.

"Toți jucătorii participă la ședința de pregătire, nimeni nu este out", au transmis reprezentanții grupării.

Dennis Politic a ratat ultimele cinci etape din Liga 1

În ceea ce-l privește pe Dennis Politic, fotbalistul de 24 de ani s-a accidentat la mijlocul lunii februarie, la meciul cu Oțelul (3-1). O problemă mare și pentru echipă, și pentru jucător, întrucât el marcase în fiecare dintre ultimele trei etape pe care le-a putut bifa.

Politic a avut și o experiență la Belgrad, la vraciul Marijana Kovacevic, fără niciun folos, așa cum au transmis oficialii bucureștenilor. Kopic a evitat să forțeze revenirea pe gazon a lui Dennis, pentru a nu risca să-l piardă pentru tot restul sezonului.

Jucătorul nu a evoluat în ultimele cinci etape din Liga 1. Acum, este pregătit să fie luat în calcul pentru runda cu Petrolul.

6goluri în 22 de etape de L1 a reușit Politic pentru Dinamo

Hakim Abdallah a ratat convocarea la națională

Abdallah a primit o lovitură la gleznă în debutul meciului cu Hermannstadt, pierdut de "câini" cu 0-3 la Sibiu. Atacantul din Madagascar nu a mai mers nici la națională, unde era convocat pentru amicalele cu Burundi (1-0) și Rwanda (0-2).

4goluri în 29 de etape de L1 a reușit Abdallah pentru Dinamo

Medicii i-au recomandat să nu facă decât alergări ușoare timp de o săptămână. Acum, atacantul se poate antrena cu restul formației.

Zeljko Kopic, interviu pentru GSP din „Ștefan cel Mare” » Ce spune despre salvarea de la retrogradare și posibilitatea de a fi antrenorul lui Dinamo și sezonul viitor

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.