Liga 1

„Bocciu” rămâne în arest preventiv » Decizia anunțată azi de instanță

Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”

Articol de Marius Mărgărit  —  joi, 28 martie 2024

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, rămâne în spatele gratiilor. „Bocciu” împreună cu alți doi șefi de brigăzi ale suporterilor au făcut ieri apel la măsura de arest preventiv de 30 de zile dictată de instanță pe 16 martie, după ce aceștia fuseseră reținuți cu o zi mai devreme, în Dosarul materialelor pirotehnice.

Dintre cei trei, numai unul, Ciprian Gabriel Andrei, din brigada Chitila, a fost eliberat și pus sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, în perioada 28.03-26.05. 2024.

Acesta este obligat ca, în respectivul interval, să nu părăsească România, să nu comunice în niciun fel cu ceilalți inculpați, să nu dețină arme, să nu participe la manifestări sportive, culturale ori la alte adunări publice.

Ungurean și Fifială rămân în spatele gratiilor

Celorlalți doi, Liviu Ungurean și Valentin Fifială, instanța le-a respins apelurile și a menținut măsura arestului preventiv de 30 de zile, început în urmă cu 12 zile. Ei sunt acuzați de formarea unui grup infracțional organizat care avea drept scop introducerea și folosirea de materiale pirotehnice în interiorul stadioanelor de fotbal.

Astfel, ”Bocciu” nu va putea să însoțească galeria sâmbătă, la meciul din deplasare cu Universitatea Craiova.

În plus, Ungurean și Fifială au fost obligați și la plata a câte 300 de lei cheltuieli de judecată către stat.

În dosar mai figurează ca suspect și Daniel Niculae, președintele Rapidului, singurul care, în urma interogatoriilor din 15 martie, a fost lăsat în libertate.

VIDEO / Cristiano Bergodi, despre suporterii Rapidului: „La Rapid nu a fost niciodată liniște. E important că Șucu va merge cu suporterii la Craiova”

>

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.