Nationala

Titularul lui Edi Iordănescu și-a făcut publică relația cu bomba-sexy din muzica românească » Prima imagine fără ascunzișuri

+53 Foto
Aza Gabriela FOTO Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 28 martie 2024

Horațiu Moldovan, portarul lui Atletico Madrid și al naționalei României, a făcut publică relația cu Gabriela Amzaru, artistă cu numele de scenă Aza Gabriela.

La scurt timp de la transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid au apărut primele zvonuri cu privire la relația dintre portar și Aza Gabriela. Cei doi au dat de înțeles că sunt împreună, dar până astăzi nu au publicat nicio imagine concretă pe rețelele de socializare.

FOTO. Horațiu Moldovan a făcut publică relația cu Aza Gabriela

Horațiu a făcut astăzi acest pas. Revenit la Madrid, după meciul jucat ca titular în fața Columbiei, Moldovan a avut timp pentru o plimbare alături de partenera lui.

Născută la Călărași, Gabriela Amzaru, pe numele ei real, a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar din acel moment a susținut sute de concerte, după ce-a semnat un contract de colaborare cu Adrian Sînă, fostul membru al trupei Akcent.

În ultima perioadă, Aza a stat mai mult pe la Madrid, a mers la meciurile lui Horațiu Moldovan pe „Metropolitano” și chiar dacă acesta încă n-a debutat la echipa lui Diego Simeone, s-a bucurat din plin de atmosfera fabuloasă din tribune.

„Am fost la numeroase meciuri de fotbal”

Aza iubește fotbalul de mică, ea mergând în trecut pe stadioane alături de prietenii ei.

„Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren”, spunea Aza într-un interviu acordat GSP.

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.