Liga 1

Dinamo, măsuri draconice: „Ca la aeroport” + Incredibil ce s-a întâmplat înainte de meciul cu Petrolul

Andrei Nicolescu Foto: GSP

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 29 martie 2024

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anunțat că va lua măsuri speciale în viitor, pentru a stopa folosirea materialelor pirotehnice la meciurile jucate acasă de „câini”.

Dinamo vrea să lucreze cu o firmă specializată, care să depisteze materialele pirotehnice ascunse în stadion. Asta s-ar putea întâmpla cel mai devreme la barajul de menținere/retrogradare, dacă Dinamo va ajunge acolo.

Până la finalul play-out-ului, Dinamo va juca fără spectatori acasă, 4 meciuri, după incidentele de la meciul cu UTA, 1-0, când ultrași reprezentând ambele echipe s-au bătut pe gazon.

Andrei Nicolescu anunță măsuri draconice înainte de meciurile lui Dinamo

„Ne gândim să lucrăm cu o firmă specializată, ca la aeroport, pentru a depista materialele pirotehnice. Este o aparatură specială, destul de costisitoare.

Când se va depista, persoana respectivă, care are materiale pirotehnice, va fi înmânată Jandarmeriei. Este un echipament care se poziționează oriunde. Este scump”, a declarat Nicolescu, la „Digi Sport Special”.

Materiale pirotehnice pe Arcul de Triumf și înainte de Dinamo - Petrolul

Dinamo a primit vestea oficială că va juca fără fani acasă timp de 4 etape miercuri, pe 27 martie. Primul meci disputat pe teren propriu fără spectatori e cel cu Petrolul, de pe 1 aprilie.

Iar Nicolescu a făcut o dezvăluire uluitoare. Pe „Arcul de Triumf” au fost găsite ghiozdane cu materiale pirotehnice, pregătite deja pentru partida dintre Dinamo și Petrolul.

„Înaintea meciului cu Petrolul, am depistat mai multe ghiozdane cu astfel de materiale”, a declarat Andrei Nicolescu.

Dinamo lucrează: ecran pentru suporteri și solicitare la FRF de a popula tribunele stadionului cu copii

Andrei Nicolescu a spus că meciul de luni, cu Petrolul, se va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf", aceasta este singura realitate, concretă, referitoare la echipa „câinilor”. Nu a confirmat variantele apărute, că Dinamo se va muta la Târgoviște, că va juca pe mai departe lângă mănăstirea Cașin..

„Sunt doar speculații, n-am negociat cu nimeni. Încercăm să găsim soluții pentru a face meciul cumva accesibil suporterilor dinamoviști.

Pentru luni lucrăm alături de suporteri la amplasarea unui ecran pentru vizionarea partidei. Totodată, am făcut o cerere la FRF pe modelul deja celebru, de a aduce în tribune copii. Încercăm orice soluție”, a spus Nicolescu, pentru GSP.

VIDEO. Cristi Bobar, despre sancțiunile primite de Dinamo și UTA: „Dinamo fără spectatori e ca omul fară o mână”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.