Liga 1

Mihai Butean, distrus după înfrângerea cu Voluntari: „Nu îmi găsesc cuvintele”

Fundașul dreapta Mihai Butean (27 de ani) nu își explică de ce Hermannstadt nu reușește să facă meciuri bune și pe teren străin.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 29 martie 2024

FC Voluntari a învins-o pe Hermannstadt cu scorul de 1-0, în etapa a 2-a din play-out. Fundașul dreapta Mihai Butean (27 de ani), cel care a comis penalty-ul din care s-a marcat unicul gol, nu își explică de ce Hermannstadt nu reușește să facă meciuri bune și pe teren străin.

În sezonul regulat, Hermannstadt a fost una dintre cele mai bune echipe din Superliga la meciurile jucate pe teren propriu. Sibienii ocupă locul 4 într-un clasament al meciurilor jucate acasă. La meciurile jucate în deplasare, echipa lui Marius Măldărășanu stă extrem de rău. Se clasează doar pe locul 15, cu 10 puncte în 15 meciuri jucate pe teren străin.

Sibienii au continuat pe aceeași linie și în play-out. Au câștigat acasă, 3-0 cu Dinamo, și au pierdut în deplasare, 0-1 cu Voluntari.

La finalul înfrângerii cu FC Voluntari, scor 0-1, Mihai Butean a declarat că nu înțelege de ce echipa lui se prezintă atât de slab în deplasare, în condițiile în care sibienii dau totul și în aceste meciuri.

Mihai Butean nu înțelege de ce Hermannstadt nu câștigă și în deplasare: „Am fost motivați, am încercat să ne montăm, nu am reușit”

„Nu îmi găsesc cuvintele, nu îmi explic de ce nu câștigăm în deplasare. Ne dorim, am fost motivați, am încercat să ne montăm, nu am reușit.

Am simțit o mână în spate, am fost dezechilibrat. Altfel, nu aș fi ajuns cu mâna acolo. Suntem aceiași jucători, pregătim meciurile din deplasare la fel ca pe cele de acasă, nu îmi explic. Eram foarte motivați, ne doream să câștigăm. Ne doream victoria.

Obiectivul nostru este locul 7, muncim pentru el. Mergem mai departe, mai avem și Cupă României. Nu vreau să mă gândesc la retrogradare, suntem pe locul 7”, a spus Mihai Butean, pentru Prima Sport.

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor, despre lupta la titlu: "CFR este condamnată să câștige. Cine pierde în U Craiova - Rapid riscă să piardă și locul doi. Farul-FCSB este un meci de 1X2"

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.