Liga 1

Marius Măldărășanu nu-și iartă jucătorii: „Trebuie să ne schimbăm mentalitatea de echipă mică”

Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 29 March 2024

Antrenorul lui Hermannstadt s-a arătat dezamăgit după eșecul echipei sale în fața lui FC Voluntari (0-1).

Hermannstadt a pierdut la Voluntari, 0-1, dintr-un penalty comis de Mihai Butean (70), deși a avut ocaziile mai clare. Pentru antrenorul Marius Măldărășanu, o mare dezamăgire.

„Jocul nostru a fost unul consistent. Am avut ocazii, n-am marcat noi, a fost acea greșeală și asta a fost. Poate că nu meritam victoria, dar nici să pierdem. Cred că un 0-0 era mai corect. Jocul e făcut din momente bune și mai puține bune, important e ca în astea din urmă să nu primești gol. Noi am primit în seara asta. Ăsta-i fotbalul”, a comentat antrenorul sibienilor după fluierul final.

Marius Măldărășanu: „Dacă prinzi două, trei meciuri proaste se poate întâmpla orice”

Întrebat dacă-i e teamă că Hermannstadt ar putea fi prinsă la un moment dat în hora retrogradării, Măldărășanu a răspuns: „Teamă? Adevărul este că dacă prinzi două, trei meciuri proaste se poate întâmpla orice. Aveam nouă puncte în fața Voluntariului, acum mai sunt șase”.

Totuși, tehnicianul sibian nu renunță la ideea de a câștiga play-out-ul. „Sunt supărat că n-am câștigat. Îmi doream mult. Vreau să terminăm pe primul loc, am ratat play-off-ul la limită”, a amintit Măldărășanu, care știe ce trebuie să facă jucătorii săi pentru a reuși.

Marius Măldărășanu: „Se vede o teamă la jucători în anumite momente”

„Am mai spus-o și o spun din nou. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea asta de echipă mică! Se vede o teamă la jucători în anumite momente”, a punctat antrenorul lui Hermannstadt.

Despre revederea cu Florin Pîrvu, omologul de pe banca ilfovenilor, „Măldă” a comentat: „Suntem aceeași generație, ne știm de la juniorii Petrolului. Este nașul nașului meu, Nae Constantin. După ani de zile ne revedem ca adversari, uneori îmi iese mie, alteori îi iese lui, asta e. Ăsta-i fotbalul”.

VIDEO. VOLUNTARI - HERMANNSTADT 1-0 » Gazdele au sărbătorit alături de fani victoria obținută

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.