Liga 1

Cum pot ajunge copiii pe „Arcul de Triumf”, la Dinamo - Petrolul » Unde mai pot urmări dinamoviștii partida

FOTO: Facebook @DinamoBucurestiOfficial

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 29 martie 2024

Romeo Bănică, directorul de marketing al clubului Dinamo, a explicat cum vor decurge lucrurile la meciul cu Petrolul, de luni, ora 20:30. Accesul spectatorilor este interzis pe arena „Arcul de Triumf”, dar gruparea alb-roșie a reușit două manevre interesante.

Dinamo a primit o sancțiune drastică din partea Comisiei de Disciplină a FRF, 4 meciuri fără spectatori. „Câinii” au obținut o derogare, iar pe arena Arcul de Triumf vor putea veni copiii cu vârsta de sub 14 ani. Romeo Bănică a oferit detalii despre acces.

Cum pot copiii să ajungă la meciul Dinamo - Petrolul

„Clubul nostru a făcut acest demers ieri, azi am primit confirmarea. A venit o dreptate în urma unei decizii nedrepte, considerăm noi. Ne-a bucurat că ni s-a confirmat că putem avea copii alături de noi.

Legat de accesul copiilor, Regulamentul disciplinar spune că putem avea copii în tribune, cu un adult la maximum 10 copii. Nu e foarte clară formularea.

Îndemnul este foarte simplu. Fiecare adult să aibă această inițiativă și să adune cât mai mulți copii, dinamoviști. Prieteni ai propriilor copii, prieteni din școală, colegi de fotbal, și să îi aducă pe stadion.

Procedura este simplă. Trebuie să ne trimită această solicitare pe adresa de de email bilete@dinamo1948.ro și să pună la dispoziția noastră datele necesare pentru respectarea regulamentului”, a transmis Romeo Bănică, potrivit Radio Dinamo.

Cum se intră pe stadion la Dinamo - Petrolul

Accesul copiilor sub 14 ani (inclusiv) la tribuna 1 a stadionului "Arcul de Triumf" se face doar pe baza biletelor cu valoare 0 (zero), emise de clubul nostru și distribuite direct însoțitorilor. Însoțitorii grupurilor de copii sunt rugați să contacteze, prin e-mail, managerul departamentului de ticketing al clubului, la adresa bilete@dinamo1948.ro. Condiții de înscriere, informații necesare:

tabel nominal (nume/prenume, CNP) atât pentru copii, cât și pentru însoțitori;
însoțitorii sunt obligați să aibă asupra lor, la stadion, documentele de identitate pentru fiecare copil;

porțile de acces, în ziua meciului, se deschid la ora 18:30
- Comunicatul emis de Dinamo

Eveniment special și la sala Dinamo

Romeo Bănică a explicat cum pot urmări meciul, organizat, ceilalți suporteri dinamoviști:

Al doilea eveniment se va petrece în sala Dinamo. Le vom permite celorlalte categorii de vârstă să fie împreună, să petreacă și să transmită acel mesaj de forță și de organizare către jucători, către mister Kopic. Ne vom asigura că aceste strigăte vor ajunge la ei. Vom avea un ecran uriaș, chiar mă uitam că s-au cumpărat câteva sute de bilete. Vor fi acolo grupele mari ale Academiei. Ne dorim să punem imaginile din sală pe tabelele de marcaj ale stadionului Arcul de Triumf, înaintea meciului și la pauză. Fotbaliștii trebuie să vadă sprijinul.
- Romeo Bănică, directorul de marketing al clubului Dinamo

VIDEO. Directorul Gazetei Sporturilor, despre sancțiunile primite de Dinamo și UTA: „La Dinamo, publicul joacă un rol important, mie mi se pare o decizie exagerată”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.