Liga 1

Daniel Bîrligea, frontal: „Avem VAR ca să-l ținem în debara?! Altă echipă primea două penalty-uri!”

Daniel Bîrligea acuză arbitrajul lui George Găman

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 29 martie 2024

CFR Cluj n-a scos decât un punct la Sfântu Gheorghe, din duelul cu Sepsi încheiat 1-1.

Daniel Bîrligea a venit foarte supărat în fața camerelor de luat vederi, la finalul meciului de la Sfântu Gheorghe. Supărat și pe jocul său, și din cauza faptului că CFR nu reușise decât o remiză, dar și pe arbitraj, el acuzând neprimirea unui penalty, în debutul partidei.

Daniel Bîrligea: „Mă atinge, este fault”

În minutul 3, Bârligea a trecut în viteză pe lângă portarul Niczuly, iar acesta l-a lovit cu mâna peste picior. Arbitrul George Găman n-a acordat penalty, dar atacantul clujean e categoric. „Păi, dacă se vede pe reluări ce să mai zic?! Avem VAR ca să-l ținem în debara?! Nu înțeleg de ce nu s-a dus să se uite (n.r. George Găman). Mă atinge, e fault”, a comentat Bîrligea.

El consideră că n-a primit lovitura de la 11 metri cuvenită pentru că a fost vorba de CFR: „Suntem în gura tuturor, dacă era altă echipă primea două penalty-uri”. Bîrligea nu s-a menajat nici pe sine.

Daniel Bîrligea: „Joc avem, jucători avem, puncte ne mai trebuie”

„Sunt supărat pe mine, nu am dat totul ca să ajut echipa, am încercat, dar n-am reușit. Echipa a jucat bine, câteodată nu e noroc, câteodată joacă și adversarii. Trebuie să muncim mai mult, să fim mai concentrați în fața porții, să dăm cât mai mult posibil, să aducem puncte.

Joc avem, jucători avem, puncte ne mai trebuie. Toată lumea s-a obișnuit să câștige CFR mereu, dar mai sunt și ani când nu merge”, a spus Bîrligea.

Criza de nervi a lui Cristi Balaj: „Ce vrei, Vassaras?”

La rându-i, Cristi Balaj, președintele lui CFR, a făcut o adevărată criză de nervi la Prima Sport, comentând faza penalty-ului. „Au fost lovituri de pedeapsă împotrivă pentru contacte mult mai puțin sancționabile. Portarul îi dă cu mâna dreaptă peste picior, îi împiedică deplasarea. Dă penalty! Pentru CFR nu dăm asemenea penalty-uri?! Ce facem?

Un egal care favorizează echipele cu care ne luptăm. Vorbeam despre alt meci. E clar cum îi dă cu brațele peste piciorul stâng. Așa am început noi meciul.Vassaras, ce dorești mai mult de atât? O să vii și o să spui că lui Bîrligea i s-au înmuiat genunchii.

Nu vă e rușine? Ce vrei, Vassaras?! Acolo, la Galați, n-a mai existat soft contact? Ce facem aici? Suntem în haită? Dacă greșește arbitrul, să greșească și cei de la camera VAR?! Înțeleg, Găman poate să nu vadă. Dar cei din camera VAR ce fac?”, a spus Balaj.

Ați mai putea citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.