Liga 1

Gheorghe Hagi, criticat de un fost coechipier: „El nu e mulțumit de nimeni, niciodată”

Gheorghe Hagi

Articol de Emanoil Ursache  —  Saturday, 30 March 2024

Bogdan Stelea, portar al „Generației de Aur” și coechipier cu Gheorghe Hagi la naționala României, a vorbit deschis despre colaborarea sa cu „Regele” în iulie 2014, când a rezistat doar 5 meciuri ca antrenor pe banca Farului Constanța (n.r.- la acea vreme, Viitorul).

Stelea a dezvăluit că Gheorghe Hagi, patron al dobrogenilor, își dorește ca în permanență la echipa sa lucrurile să se întâmple fix așa cum vrea el, motiv pentru care „Arnold” i-a și transmis că ar trebui ca Hagi să își antrenze singur gruparea.

Acest lucru s-a și întâmplat. Gheorghe Hagi a pregătit-o pe Farul Constanța din 2014 până în 2020, iar din 2021 a redevenit tehnicianul formației de la malul Mării Negre. Pentru Bogdan Stelea, experiența de la fosta Viitorul Constanța a fost ultima în calitate de antrenor principal.

Bogdan Stelea nu a putut accepta condițiile lui Gheorghe Hagi

„Ar trebui ca lucrurile să se întâmple numai cum vrea el. Nu vine să spună, cel puțin la mine n-a venit. Numai că îl vezi că nu-i convin lucruri, că nu e mulțumit.

El nu e mulțumit de nimeni, niciodată. În permanență are ceva de spus. Când am plecat, i-am și spus.

Sfatul meu era atunci să se apuce și să antreneze el (n.r.- în 2014), pentru că nu o să-i convină absolut de nimeni. El vrea să se întâmple lucrurile (n.r. – cum îi plac lui)... și îl înțeleg.

Sunt oameni care acceptă astfel de lucruri, eu nu”, a declarat Bogdan Stelea, în cadrul unui podcast.

Gheorghe Hagi, patron și antrenor la Farul Constanța, a reușit să câștige 4 trofee alături de „marinari”: de două ori Superliga în sezoanele 2016-2017 și 2022-2023, o dată Cupa României în stagiunea 2018-2019 și o dată Supercupa României în sezonul 2019-2020.

„Regele” mai are în CV-ul său de antrenor Cupa Turciei cu Galatasaray în stagiunea 2004-2005.

VIDEO Gheorghe Hagi e pregătit de Farul - FCSB: „Vrem să câștigăm, nu avem altă opțiune”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.