Liga 1

Imagini fabuloase cu Dan Șucu! Fanii au întins masa pe o mașină, la o benzinărie, patronul a mâncat parizer alături de ei

+23 Foto
Dan Șucu alături de fanii Rapidului (foto: Marius Mărgărit/GSP)

Articol de Eduard Apostol, Marius Mărgărit, Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 30 martie 2024

Dan Șucu se simte bine printre fanii Rapidului, alături de care a făcut deplasarea la Craiova, pentru meciul programat la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO.

  • Reporterii GSP, Marius Mărgărit și Eduard Apostol, au urmărit pas cu pas deplasarea rapidiștilor la Craiova și au transmis toate detaliile de pe drum.

Galeria Rapidului a plecat sâmbătă după-amiază spre Craiova, acolo unde clubul din Giulești o va înfrunta pe Universitatea, de la ora 21:00, în a doua etapă din play-off.

Alături de suporteri au făcut deplasarea actualii acționari ai Rapidului, Dan Șucu și Victor Angelescu, dar și fostul patron Nicolae Cristescu.

Autocarele plecate din Giulești au făcut un popas în parcarea unei benzinării pentru a lua masa. Dan Șucu a mâncat alături de suporteri. Pe lângă parizer, brânza și chiftelele nu au lipsit din meniu.

GALERIE FOTO. Imaginile cu Șucu pe care ar fi păcat să le ratezi! Fanii au întins masa pe o mașină, la benzinărie, patronul a mâncat parizer alături de ei

+23 Foto
Dan Șucu mănâncă parizer alături de suporteri, înainte de Universitatea Craiova - Rapid (foto: Marius Mărgărit/GSP)

Omul de afaceri a mâncat cu poftă preparatele puse la dispoziție de fani. Așa cum se mai face într-o deplasare, una dintre mese a fost întinsă pe capota unei mașini. Fanii au mai înșirat alte mese lângă autocar.

VIDEO. U CRAIOVA - RAPID » Dan Șucu ia masa, alături de suporteri, într-o parcare în drum spre Craiova

>

După ce a luat masa, Dan Șucu, însoțit de Victor Angelescu, s-a fotografiat alături de suporteri. Gheorghe Răducan, poreclit „Corsicanu”, nu a lipsit din imagine.

La final, Șucu s-a declarat mulțumit: „Am mâncat, acum să facem și treabă bună la meci”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.