Campionate

Leverkusen era aproape de prima înfrângere, în minutul 88. Cum s-a terminat meciul

Bayer Leverkusen a câștigat cu Hoffenheim, scor 2-1, în etapa #27 din Bundesliga. Elevii lui Xabi Alonso au fost conduși până în minutul 88/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 30 martie 2024

Bayer Leverkusen a câștigat cu Hoffenheim, scor 2-1, în etapa #27 din Bundesliga. Elevii lui Xabi Alonso au fost conduși până în minutul 88.

Leverkusen a scăpat din nou. Părea că e aproape să piardă primul meci al sezonului, însă „aspirinele” au întors pe final meciul cu Hoffenheim. Și e tot mai aproape de primul titlu din istorie în Bundesliga.

Echipa lui Alonso a ajuns la 39 de meciuri consecutive fără înfrângere în acest sezon și e cea mai în formă echipă din Europa.

VIDEO. Leverkusen, revenire pe final cu Hoffenheim

Hoffenheim a deschis surprinzător scorul prin Beier, care a tras printre picioarele portarului advers. Xhaka a fost aproape să egaleze, cu un lob de la mare distanță, însă portarul lui Hoffenheim a fost atent și a respins în corner. El a intervenit și la șutul în forță tras de Wirtz, la colțul scurt.

Internaționalul german Andrich a egalat în minutul 88, cu un șut din prima, cu pământul, din voleu, la colțul scurt. Iar Schick a adus victoria din fața porții, fiind plasat perfect la capătul unei centrări în forță.

Bayer Leverkusen a rămas neînvinsă în toate competițiile în acest sezon și a ajuns la 73 de puncte în 27 de etape în Bundesliga. Un parcurs formidabil, cu 23 de victorii și 4 egaluri în campionat.

Elevii lui Xabi au marcat 68 de goluri și au primit doar 19 în Bundesliga. Leverkusen are de departe cea mai bună apărare, următoarea e a lui Stuttgart, care a luat 31 de goluri.

Leverkusen e și în semifinalele Cupei Germaniei, unde va juca cu Dusseldorf. E marea favorită a competiției, este singura echipă din prima ligă ajunsă în semifinale.

Poate câștiga și Europa League, va da peste West Ham în sferturi.

Citește și alte știri din fotbalul internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.