Liga 1

Ovidiu Herea îi distruge pe jucătorii de la Rapid: „Prea se cred vedete toți. Ce e asta?”

+28 Foto
Universitatea Craiova - Rapid / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 30 March 2024

Universitatea Craiova - Rapid 2-1. Ovidiu Herea, fostul atacant din Giulești, i-a făcut praf pe jucătorii lui Cristiano Bergodi.

Jayson Papeau și Chris Braun au fost extrem de nervoși când au fost schimbați și au făcut scandal pe margine, fiind aspru criticați de Herea.

Ovidiu Herea după Craiova - Rapid: „Prea se cred vedete”

„Parcă se cred prea mari vedete. Că decizia antrenorului e bună, rea, ai o discuție cu el după meci, între 4 ochi. Să ai reacțiile astea pe bancă e deplasat. Sunt reacții deplasate.

Soluția bună e să îi penalizezi pe jucători. Ești profesionist, ești plătit să îți faci treaba. Nemulțumirile le discuți cu antrenorul, nu le arăți la meci. Strici atmosfera în cadrul echipei”, a declarat Herea, la Orange Sport.

Papeau, declarații tari după Craiova - Rapid: „Nu înțeleg”

„Trebuie să ne concentrăm la meciul viitor. Am fost nervos pentru că vreau să joc. Pot să înțeleg schimbarea, pentru că aveam galben, arbitrul dăduse deja un roșu pentru cealaltă echipă. Înțeleg de ce am fost schimbat. După ce am luat primul gol, toți am pus capul în pământ de parcă pierduserăm cu 0-10.

Trebuia să fim mai concentrați, era 1-1 și mai aveam timp. Când trebuia să câștigăm toate meciurile, am început să pierdem. Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci și să îl uităm pe acesta”, a declarat Papeau

Era mai bine 11 la 11, noi nu știm să jucăm cu om în plus. Îmi asum toată vina pentru primul gol. Mitriță mi-a dat printre picioare, trebuia să fac mai mult. Apoi am văzut penalty-ul, nici nu știu cine l-a făcut. trebuia să gestionăm mult mai bine omul în plus și faptul că lăsau spații.

- Paul Iacob, fundaș Rapid

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid. Galeria oaspeților sărbătorește golul marcat de Funsho

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.