Liga 1

Paul Iacob, discurs extrem de dur după Craiova - Rapid: „Noi nu știm să jucăm cu om în plus. Îmi asum toată vina”

+28 Foto
Paul Iacob

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 30 martie 2024

Universitatea Craiova - Rapid 2-1. Paul Iacob, fundașul giuleștenilor, și-a asumat vina pentru primul gol, când Mitriță i-a trimis mingea printre picioare. Balonul l-a găsit pe Baiaram, care a egalat în minutul 59.

Cu toate că a admis meritele Craiovei pentru victorie, el anunță că Rapid nu a ieșit din lupta la titlu.

Paul Iacob, după Craiova - Rapid: „Nu știm să jucăm cu om în plus”

„Era mai bine 11 la 11, noi nu știm să jucăm cu om în plus. Îmi asum toată vina pentru primul gol. Mitriță mi-a dat printre picioare, trebuia să fac mai mult. Apoi am văzut penalty-ul, nici nu știu cine l-a făcut. Trebuia să gestionăm mult mai bine omul în plus și faptul că ei lăsau spații.

Nu știu dacă a fost lipsa soluțiilor problema. Craiova a făcut un meci mare, s-au apărat fantastic, e pe deplin meritul lor. Reflectăm, vedem ce am greșit, încercăm să reparăm și trebuie să o luăm de la capăt meciul viitor. Avem ocazii, nu reușim să o băgăm în poartă. Dar nu e vina atacanților. Azi am pierdut cu o echipă mult mai bună ca noi.

Determinarea și ambiția lor au făcut diferența. Rapid nu a ieșit din lupta la titlu și niciodată nu va ieși. Dacă FCSB pierde cu Craiova și noi batem, suntem acolo”, a declarat Paul Iacob, la Digi Sport.

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid. Galeria oaspeților sărbătorește golul marcat de Funsho

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.