Liga 1

Andrei Ivan, mesaj clar după victoria cu Rapid: „Am spus de acum 4 săptămâni” + Amenință FCSB

Andrei Ivan

Articol de Eduard Apostol, Marius Mărgărit  —  duminică, 31 martie 2024

Andrei Ivan, atacantul Universității Craiova, a analizat victoria cu Rapid, scor 2-1.

El a fost titular pentru al doilea meci consecutiv și a jucat 70 de minute. În etapa trecută, la 2-1 cu CFR Cluj, Ivan jucase 74 de minute. Andrei anunță că va reveni la forma din trecut și o amenință pe FCSB, viitoarea adversară a Universității.

VIDEO. Andrei Ivan: „Am zis de acum 4 săptămâni că o să revin în primul 11”

>

„A fost un meci bun, mai ales în repriza a doua. În prima nu ne-a ieșit nimic. Ușor-ușor începem să ne înțelegem între noi, dar va fi un drum foarte lung. Avem meci joi cu Oțelul și trebuie să câștigăm. La pauză, Mister ne-a spus să jucăm fotbal. Că în prima repriză am jucat de parcă am fi uitat fotbalul.

Ne-a ieșit mult mai bine jocul în repriza a doua. Pentru noi erau importante cele 3 puncte, nu contează cum le-am luat. Am spus acum 4 săptămâni că o să revin titular și că o să fiu același Andrei Ivan care eram înainte.

Golul o să vină, important e să câștige echipa. Am câștigat cu CFR Cluj, cu Rapid, mergem la București să batem FCSB. Mai am de muncit mult și apoi mă gândesc și la EURO”, a declarat Andrei Ivan, la finalul meciului.

A fost un meci foarte greu, cu două reprize diferite. În prima am arătat rău, le-am dat șansa să vină peste noi. Știam că dacă nu vom munci unul pentru celălalt va fi foarte greu, mai ales că aveam om în minus. Noi ne dorim de la începutul meciului să arătăm bine, din păcate nu o facem și în prima repriză. În repriza a doua, adversarii ne dau mai multe spații, și devine mai ușor

- Ștefan Baiaram, extremă Universitatea Craiova

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid. Ștefan Baiaram, declarații la finalul meciului din Bănie

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.