Campionate

Luis Enrique dinamitează situația lui Mbappe » Detalii din spatele ușilor închise

Kylian Mbappe/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 31 martie 2024

Luis Enrique, antrenorul lui PSG, încearcă să dinamiteze situația lui Kylian Mbappe. Spaniolul încă mai speră să îl antreneze pe francez și în sezonul viitor.

Înainte de Marseille - PSG (ora 21:45), lui Luis Enrique i-a fost cerută opinia despre situația lui Mbappe, care va juca ultimul lui derby cu OM. Iar „Lucho” a oferit un răspuns la care nimeni nu se aștepta.

Luis Enrique: „Încă mai sper ca Mbappe să rămână la Paris”

„De ce va fi ultimul derby? Încă mai sper că se va răzgândi. Încă nu a spus nimic. Poate se răzgândește. Imaginați-vă că am câștigat toate cele patru trofee puse în joc în acest sezon și Kylian Mbappe decide în ultimul moment că locul lui este la Paris”, a declarat Enrique, citat de Marca.

Deși Enrique spune că Mbappe nu a transmis nimic legat de viitorul lui, francezul le-a comunicat deja oficial celor de la PSG că va pleca liber de contract în vară.

Declarațiile lui Luis Enrique ar avea rolul de a agita apele, el fiind conștient de situația lui Mbappe, potrivit lui Fabrizio Romano.

Detalii din interior despre situați lui Kylian Mbappe

Deși spaniolii au anunțat că Mbappe a semnat cu Real Madrid, specialistul în mercato Fabrizio Romano susține că acest lucru nu s-a întâmplat, încă. Însă totul este pus la punct, negocierile sunt în faza finală.

Kylian Mbappe i-a anunțat pe șefii de la PSG că pleacă, apoi le-a spus și coechipierilor. Încă ține ascunsă viitoarea destinație, a declarat că o va face publică înainte de EURO 2024. Deci, în mai puțin de 3 luni.

Mbappe a fost clar, nu continuă cu PSG. Încă nu a semnat cu Real Madrid, dar contractul e redactat, lipsește doar semnătura. Cele două părți s-au înțeles din toate punctele de vedere. Kylian va avea un contract pe 5 ani, cu un salariu de aproximativ 20 de milioane de euro pe sezon.

Va primi și un bonus de 100 de milioane de euro, care va fi eșalonat în 5 tranșe. Marea diferență față de 2022, când a refuzat Real Madrid în ultima clipă, este că acum i-a anunțat deja pe cei de la Paris că pleacă încă din iarnă.

În urmă cu doi ani, a ținut ambele cluburi în joc de gleznă până în mai, când a anunțat că va semna prelungirea pe doi ani cu PSG.

VIDEO. Topul golurilor marcate de PSG cu Marseille

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.