Campionate

Imaginea publicată de Tottenham cu Radu Drăgușin după succesul cu Luton » Cum a fost surprins stoperul român

Radu Drăgușin / Foto: Getty Images

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 31 martie 2024

Radu Drăgușin (22 de ani) s-a remarcat inclusiv la finalul partidei câștigate de Tottenham, scor 2-1, cu Luton. Spurs a postat, pe rețelele sociale, o imagine cu fundașul central român exprimând bucurie la sfârșitul jocului, reprezentând al doilea meci ca integralist al acestuia în tricoul grupării nord-londoneze.

Tottenham a scris pe Instagram la poza cu Drăgușin doar un singur cuvânt: „mood”, care se traduce în română ca „stare de spirit”. Internaționalul român se bucura pentru succes, după ce etapa trecută a suferit un eșec drastic, 0-3, în deplasare cu Fulham.

Reacția lui Radu Drăgușin după prima victorie la Tottenham

La rândul său, Radu Drăgușin a reacționat pe contul său personal de Instagram, după Tottenham - Luton, 2-1. El s-a arătat fericit pentru că face parte din echipa pregătită de Ange Postecoglou.

„Învingători pe propriul teren în această seară! Încântat să fac parte din această echipă extraordinară. Munca grea este răsplătită și meciul din această seară (n.r.- sâmbătă) este o dovadă. Să mergem înainte!”, a notat Radu Drăgușin.

Cum a fost notat Radu Drăgușin

„Prestație solidă a tânărului lui Tottenham. Românul a fost mereu în control, inclusiv când a trebuit să iasă din defensivă și să urce în jumătatea adversă cu mingea la picior”, l-a caracterizat publicația Football London, care i-a acordat nota 7.

Doar Son Heung-min și Brennan Johnson au avut mai mult (8). De altfel, întreaga apărare (mai puțin Udogie) a gazdelor, învinsă doar de Chong, a luat 7.

Tot nota 7 a primit din partea cotidianului The Standard, care a remarcat că „Drăgușin a crescut pe parcursul meciului și a condus bine jocul din spate, în ciuda faptului c-a evoluat azi pe stânga, extrema sa mai puțin favorită”.

Sursa menționată l-a ales pe sud-coreeanul Son cel mai bun de pe teren (nota 8).

Critica primită de Radu Drăgușin

Doar London World a fost parțial critică în descrierea făcută stoperului român, pe care l-a notat cu 5: „Intrat în locul lui Micky van de Ven, care se recuperează după o accidentare, Drăgușin încă își caută drumul în Premier League.

Românul este o prezență musculoasă, dar Spurs au simțit lipsa ritmului și a citirii jocului de către apărătorul batav".

VIDEO Răspunsul lui Radu Drăgușin când a fost pus să aleagă între Islanda și Ucraina ca adversar după baraj: „Eu vreau să ies din grupe”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.