Stranieri

Turcii anunță bomba verii: Ianis Hagi, cumpărat de Galatasaray

Ianis Hagi, la Alaves // foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 31 martie 2024

Ianis Hagi (25 de ani) ar fi fost transferat de Galatasaray. El joacă în prezent la Alaves, sub formă de împrumut de la Rangers.

Turcii anunță bomba verii în mercato. Ianis Hagi ar fi fost vândut de Rangers la Galatasaray, clubul la care tatăl lui a scris istorie, notează Akșam și Fotomac.

Ianis Hagi ar fi fost cumpărat de Galatasaray

Ianis Hagi e născut în Turcia, în 1998, când Gică evolua la Galatasaray. Acolo a dat prima dată cu piciorul în minge, și tot acolo ar urma să joace din vară.

Turcii anunță că Rangers a bătut palma cu Galata. Ianis ar fi urmat să revină în Scoția la vară, după ce împrumutul la Alaves va expira. Hagi și-a îndeplini astfel un vis pe care l-a avut din copilărie, să joace la echipa alături de care tatăl lui a luat Cupa UEFA și Supercupa Europei.

Galatasaray, visul lui Ianis Hagi

„Daca voi ajunge fotbalist, sper sa joc la Galatasaray”, spunea Ianis în 2010. 11 ani mai târziu, își declara din nou dragostea pentru trupa Cim-Bom.

„Îmi doresc, într-adevăr (n.r.- să joace la Galatasaray). E un club pe care îl iubesc. Am crescut cu el, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar sunt atașat de acest club. Din păcate, nu (n.r.- nu a învățat limba turcă).

Aveam trei ani când am plecat de acolo, apoi am mai fost un an când a fost tata antrenor, dar nu am prins prea multe cuvinte", a declarat Ianis Hagi, la Digi Sport Special.

2,5 milioane de euroe cota lui Ianis Hagi pe Transfermarkt

Ianis Hagi ar putea juca în Champions League cu Galatasaray

Dacă informațiile turcilor se concretizează, atunci Ianis are șanse mari să joace în Champions League anul viitor. Galata e lider în Turcia, cu două puncte peste Fenerbahce.

Matematic, nu mai poate termina sub locul doi, astfel că va juca preliminarii în UCL. Campiona Turciei joacă în play-off-ul Ligii, iar locul doi în turul doi.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.