Liga 1

Adrian Mititelu, furios după eșecul cu Oțelul » A mers în vestiar și a anunțat o decizie fără precedent! Apoi s-a răzgândit de teama Ligii

Articol de Adrian Jitea  —  Sunday, 31 March 2024

Oțelul s-a impus cu 2-1 pe terenul lui FCU Craiova. Adrian Mititelu (56 de ani) și-a băgat echipa în ședință imediat după meci. Discuția a durat 45 de minute.

FCU Craiova a pierdut ambele meciuri jucate în play-out și riscă să cadă pe loc retrogradabil la finalul rundei, în funcție de rezultatul pe care Dinamo îl va obține în meciul cu Petrolul.

Adrian Mititelu, după FCU Craiova - Oțelul

Adrian Mititelu n-a digerat eșecul suferit astăzi, acasă, contra Oțelului lui Dorinel Munteanu. A mers în vestiar imediat după meci și a ținut o ședință de 45 de minute.

Finanțatorul lui FCU Craiova le-ar fi interzis inițial celor din staff și fotbaliștilor să vină la interviuri. A transmis că doar el va vorbi despre criza de la club.

Mititelu s-a răzgândit la câteva minute distanță de teama unor posibile sancțiuni din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, potrivit digisport.ro.

FCU Craiova e cu spatele la zid în Superligă

Șocul încercat de Mititelu la echipă nu a dat roade. Nicolo Napoli, consacrat drept un salvator în momentele delicate, a pierdut primele 3 meciuri pe banca oltenilor.

FCU Craiova rămâne cu 16 puncte în play-out, pe loc de baraj. Poate să cadă pe poziție direct retrogradabilă, dacă Dinamo scoate puncte în fața Petrolului.

Pentru formația patronată de Mititelu urmează încă un test complicat. Runda viitoare se deplasează la Iași, pentru un duel cu altă echipă în suferință.

Fotbalul continuă, indiferent în ce ligă suntem. E o întrecere sportivă unde participă 16 cluburi. Unii sunt mai merituoși, alții mai puțin merituoși. Trebuie să fim bărbați și să privim lucrurile așa cum trebuie!

Am văzut și pe domnul Iftime, și pe alții că dacă retrogradează se lasă de fotbal. Dar de ce? Liga a doua e o sperietoare? E un restart, e un nou început. Nu văd ceva ieșit din comun.
- Adrian Mititelu, pe 20 martie

Clasamentul actualizat din play-out-ul Superligii

VIDEO. Adrian Mititelu, despre atacurile lui Nicolo Napoli din perioada în care era plecat de la FCU Craiova

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.