Campionate

Victorie pentru Răzvan Lucescu în derby » PAOK, pe primul loc în Grecia

Paok Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu (55 de ani), a câștigat derby-ul cu Panathinaikos, scor 3-2, și a urcat, pentru moment, pe primul loc în Superliga din Grecia.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 31 martie 2024

Paok Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu (55 de ani), a câștigat derby-ul de pe terenul lui Panathinaikos, scor 3-2, din runda cu numărul #28, și a urcat, pentru moment, pe primul loc în Superliga din Grecia.

Veniți după înfrângerea din derby-ul local cu Aris, scor 0-1, elevii lui Răzvan Lucescu aveau nevoie de o victorie în această deplasare pentru a ține pasul cu AEK Atena, principala contracandidată în lupta la titlu.

PAOK a început meciul cum nu se putea mai bine. După doar două minute de joc, Kiril Despodov a deschis scorul cu un gol superb. Din zona punctului cu var, bulgarul a trimis cu exteriorul direct în plasa laterală, fără să-i dea vreo șansă portarului Dragowski.

Răzvan Lucescu a primit gol de la un fost elev al lui Mircea Lucescu

Brazilianul Bernard, fost elev al lui Mircea Lucescu la Șahtar Donețk, avea să restabilească egalitatea cu un șut la colțul scurt, trimis din interiorul careului.

PAOK a trecut în avantaj cu câteva minute înaintea pauzei, după ce Brandon Thomas a înscris din pasa lui Murg.

Pe final de meci, Panathinaikos a rămas în 10 jucători pe teren, după eliminarea lui Palacios, iar Schwab a înscris din penalty golul care a securizat cele 3 puncte pentru echipa din Salonic. Chiar dacă Bernand a reușit „dubla” în prelungirile partidei, nu a mai fost timp pentru ca Panathinaikos să forțeze golul de 3-3.

Astfel, echipa lui Răzvan Lucescu a urcat, cel puțin momentan, pe primul loc în competiția internă, cu 63 de puncte, la unul deasupra celor de la AEK Atena.

Pentru a încheia etapa cu numărul 29 pe prima poziție, PAOK are nevoie ca AEK să facă un pas greșit în derby-ul cu Olympiakos, care se joacă astăzi, de la 20:30.

VIDEO. Răzvan Lucescu discută despre problema petardelor pe stadion: „În Grecia, pentru o petardă, nu am avut suporteri în derby-ul cu Aris”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.