Liga 1

Nicolae Dică, surprins de o alegere din Farul - FCSB: „Nu știu din ce motive”

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 31 martie 2024

Nicolae Dică (43 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB, este surprins de titularizarea lui Eduard Radaslavescu (19 ani) în meciul cu Farul, din runda secundă a Superligii.

Eduard Radaslavescu a câștigat lupta pentru titularizare cu Octavian Popescu. La cererea lui Gigi Becali, a fost trimis în extrema dreaptă a atacului. Nicolae Dică nu înțelege mutarea.

Nicolae Dică, surprins de titularizarea lui Eduard Radaslavescu

„Că e scos Octavian Popescu mă surprinde. Radaslavescu vine după accidentare, nici nu joacă pe postul lui. El e jucător de zonă centrală, nu de bandă.

Tavi a demonstrat că poate fi un jucător important pentru echipă. Jucătorilor tineri trebuie să le dai încredere. Are calitate în ultimii 25 de metri. Nu știu din ce motive s-a luat această decizie.

Depinde și de cum se antrenează. Când am fost eu acolo, știu că Radaslavescu se antrena bine”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport.

Radaslavescu, titular la cererea lui Gigi Becali

 În ultima intervenție televizată, imediat după victoria 2-1 cu Sepsi, finanțatorul Gigi Becali a anunțat că în echipa de start o să apară o schimbare importantă.

Dacă am câștigat, nu poți zice nimic de Octavian Popescu. Vine Radaslavescu peste două săptămâni și veți vedea voi
- Gigi Becali, finanțator FCSB

Echipele de start din Farul - FCSB:

Farul: Buzbuchi - M. Popescu, Larie, Gustavo Henrique, Dussaut - Cr. Ganea, Queiros, Grameni - R. Deaconu, L. Munteanu, I. Cojocaru
Rezerve: Mușat, Boli, Kiki, Dănuleasa, Grosu, Nedelcu, Casap, Budescu, N. Popescu, Al. Stoica, Rivaldinho, Grygoryan
Antrenor: Gică Hagi

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic - Lixandru, Ad. Șut, Olaru - Radaslavescu, Al. Băluță, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad, Dawa, Haruț, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Antwi, M. Toma, Alhassan, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

VIDEO. Elias Charalambous, conferință de presă înainte de partida cu Farul: „Nu este momentul să discutăm dacă voi rămâne sau nu aici în continuare”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.