Campionate

Guardiola s-a repezit la el imediat după fluierul final » Taxat de comentator: „O face doar pentru camere, nu-i așa? Ce obositor e!”

+17 Foto
Guardiola și Jack Grealish după Man. City - Arsenal

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 31 martie 2024

Imediat după fluierul final din Manchester City - Arsenal 0-0, Pep Guardiola (53 de ani), antrenorul gazdelor, s-a repezit la Jack Grealish (28), oferindu-i acestuia o lecție tactică pe gazon, sub ochii tuturor.

În epilogul etapei 30 din Premier League, două dintre echipele care aspiră la titlul de campioană a Angliei, Manchester City și Arsenal, au dat-o la pace, scor final 0-0.

Pe parcursul partidei, Pep Guardiola a efectuat 3 înlocuiri. Unul dintre jucătorii introduși pe parcurs a fost Jack Grealish, în locul lui Mateo Kovacic în minutul 61.

Englezul cumpărat cu 117 milioane de euro a atins balonul de 25 de ori, a reușit 12 dintre cele 16 pase încercate și a câștigat 4 dueluri la nivelul solului.

VIDEO. Pep Guardiola s-a repezit la Jack Grealish imediat după Manchester City - Arsenal

Prestația lui nu l-a mulțumit pe Guardiola, iritarea antrenorului fiind evidentă după fluierul final.

Trecurseră doar câteva zeci de secunde după încheierea meciului, iar Guardiola s-a dus „glonț” la Grealish, a dat mâna cu acesta, apoi a început să gesticuleze energic, parcă arătându-i ce trebuia să facă mai bine, cum să se poziționeze, ce faze să gestioneze altfel. Lecția a durat 20 de secunde și s-a încheiat cu Guardiola mângâindu-l pe creștet pe Grealish.

Richard Keys, comentatorul televiziunii beIN Sports, a comentat acid gesturile lui Guardiola: „Așteaptă până ajungeți la vestiar! Totul e pentru camere, nu-i așa? Este atât de obositor... du-te pe tunel, n-ar trebui să faci asta pe teren!”.

Meciul cu Arsenal a fost doar a treia apariție a lui Grealish în campionat în 2024. Englezul a avut probleme medicale și are concurență serioasă pe post, acolo unde a fost adus Jeremy Doku.

Grealish a înscris 3 goluri și are o pasă decisivă în 14 meciuri de campionat, o medie de contribuție decisivă la fiecare 175 de minute de joc. Jeremy Doku se laudă cu două goluri și 5 pase decisive în 20 de apariții în campionat, o reușită la fiecare 171 de minute de joc.

Citește mai multe știri din Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.