Liga 1

Ce făcea Radaslavescu, în timp ce colegii lui sărbătoreau victoria de la Ovidiu: „Mai mult decât umilit!”

+26 Foto
Radaslavescu, înlocuit în Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de Cristi Preda (foto), Adrian Jitea  —  luni, 01 aprilie 2024

FCSB s-a impus pe terenul Farului, scor 1-0, în runda secundă a play-off-ului. Fotbaliștii liderului au sărbătorit în fața galeriei la final. Eduard Radaslavescu (19 ani) a fost singurul absent.

FCSB s-a impus la limită pe terenul Farului și s-a desprins la 7 puncte de urmăritoarea Universitatea Craiova. Imediat după fluierul final al lui Marcel Bîrsan, fotbaliștii liderului au mers să petreacă alături de galerie.

VIDEO. Un singur absent de la petrecerea celor de la FCSB: Eduard Radaslavescu n-a venit în fața galeriei

>

Cântecele au ținut minute bune. Reporterii GSP au surprins bucuria bucureștenilor. Un singur jucător a lipsit. Este vorba despre Eduard Radaslavescu, mijlocașul înlocuit în minutul 28.

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a intervenit la Prima Sport și a deplâns situația lui Radaslavescu: „Mai mult decât umilit a fost Radaslavescu. A fost distrus! Dacă mai are o întâmplare ca asta e terminat ca fotbalist. Indiferent ce s-ar fi întâmplat nu trebuia scos după 28 de minute. Lasă-l să joace undeva, la Divizia A, Divizia B. Dacă mai stă până în vară tot așa poate să își ia adio de la fotbal”.

Potrivit lui Horia Ivanovici, la Prima Sport, Eduard Radaslavescu a rămas singur, în autocarul echipei, în timp ce colegii lui sărbătoreau pe gazon.

FOTO. S-a înjurat cu spectatorii, apoi Gigi Becali l-a scos după 28 de minute! » Toți jucătorii au sărit să-l consoleze. Imaginile serii în Farul - FCSB

+16 Foto
Radaslavescu, înlocuit în Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Suporterii de la Tribuna 2 l-au înjurat din primul minut pe Radaslavescu, considerând transferul lui la FCSB o trădare. Mijlocașul liderului le-a răspuns cu aceeași monedă. S-a întors către ei și i-a înjurat.

În minutul 28 a avut loc un moment de stupoare. Valentin Porumbel, arbitrul de rezervă, a ridicat tabela și a semnalat o înlocuire în tabăra oaspeților. Radaslavescu îi lasă locul lui Tavi Popescu.

În drumul către marginea terenului, Eduard și-a reținut cu greu emoțiile. Coechipierii au simțit momentul delicat și au venit rapid să îl îmbărbăteze. Primul a fost Lixandru, urmat de cei mai experimentați fotbaliști ai liderului, Radunovic, Chiricheș și Olaru. Fundașul muntenegrean l-a strâns bărbătește în brațe și i-a transmis un mesaj.

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.