Liga 1

Eroul roș-albaștrilor, Adrian Șut, reclamă, după Farul - FCSB: „Trebuia să se continue faza”

+26 Foto
Adrian Șut a înscris în Farul - FCSB // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 31 martie 2024

Adrian Șut (25 de ani), marcatorul unicului gol în Farul - FCSB 0-1, a comentat confruntarea de la Ovidiu, în urma căreia roș-albaștrii au revenit la 7 puncte de principala urmăritoare, Universitatea Craiova, umătoarea adversară din Superligă.

Adrian Șut a adus victoria FCSB-ului în această seară, la Ovidiu, în etapa secundă din play-off. Optarul roș-albaștrilor a punctat în minutul 82, reluând cu capul centrarea lui Florinel Coman din corner.

„A fost o partidă dificilă, știam că vom veni la un adversar foarte bun, care joacă un fotbal foarte bun acasă. Ne-am îndeplinit obiectivul, am luat cele 3 puncte și suntem foarte fericiți”, a spus Șut despre partida cu Farul.

Adrian Șut reclamă o fază din Farul - FCSB: „Anulat pe nedrept! Trebuia să continue faza”

Referitor la schema de la gol, Șut a spus că „este o fază pe care o pregătim. M-am dus foarte bine, Comi a executat excelent, doar am ținut capul și a fost gol. A venit când trebuia golul, nu ne interesează altceva”.

Ulterior, „închizătorul” de la FCSB a reclamat faza din minutul 71 în care Florinel Coman a înscris la câteva secunde după ce arbitrul Marcel Bîrsan fluierase o presupusă simulare a lui Octavian Popescu.

„Târno este un portar foarte bun, ne bucurăm că ne-a salvat când noi nu am fost foarte bine. Per total, chiar dacă nu ne-a ieșit jocul, am înscris, am mai avut un gol anulat pe nedrept, nu mi se pare simulare la Tavi. Trebuia să se continue faza, apoi să se verifice la VAR. Mi-a dat galben pentru că am întrebat de ce a fluierat simularea. Asta este”, a spus Șut.

Va fi un meci frumos, între două echipe foarte bune, ofensive. Craiova este o echipă bună, știam că se poate lupta la campionat.

- Adrian Șut, mijlocaș FCSB

VIDEO. Cei de la FCSB sărbătoresc victoria cu Farul

>

Tot despre Farul - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.