Liga 1

Gigi Becali se teme! L-ar putea pierde pe Florinel Coman: „M-am bucurat că nu a jucat bine la națională”

Florinel Coman în duel cu Ionuț Larie / Foto: GSP.ro

Articol de Emanoil Ursache  —  luni, 01 aprilie 2024

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre șansele de transfer ale lui Florinel Coman (25 de ani), golgheterul Superligii cu 15 reușite în actualul sezon.

Becali a susținut că nu are nicio informație despre o ofertă pentru Florinel Coman. În plus, finanțatorul „roș-albaștrilor” și-a exprimat dorința de a-și păstra vedeta până reușește să se califice cu echipa pe care o patronează în grupele Champions League.

Gigi Becali vrea să atace grupele Champions League cu Florinel Coman

„Pe cuvânt că nu știu nimic despre o ofertă pentru Florinel Coman. M-am bucurat că nu a jucat bine Coman la echipa națională, ca să nu-l cumpere, să nu-i plătească cineva clauza (n.r.- de 5 milioane de euro). Vreau în Liga Campionilor, apoi poate să plece”, a declarat Gigi Becali, la „Fotbal Club”, la Digi Sport.

Florinel Coman, comparat cu Alexandru Mitriță

De asemenea, Becali și-a comparat jucătorul cu Alexandru Mitriță de la Universitatea Craiova. Becali a spus despre Mitriță că nu înțelege de ce nu este convocat de Edward Iordănescu la națională, chiar dacă îl vede pe Florinel Coman ca variantă de titular pentru postul de extremă stânga.

„Fără Coman suntem ce e Craiova fără Mitriță. Mitriță este fotbalist. Între el și Coman, Coman poate e puțin mai eficient, dar Mitriță este fotbalist. Mare fotbalist!

Nu înțeleg de ce nu-l ia la echipa națională, este fotbalist. Nu poate juca nimeni titular în locul lui Coman, niciodată”, a adăugat Becali.

Florinel Coman a fost decisiv inclusiv în Farul – FCSB, scor 0-1. „Șeptarul” liderului Superligii i-a oferit în minutul 82 pasa decisivă lui Adrian Șut, la singurul gol al jocului.

6milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt

FCSB (38 de puncte) urmează să o înfrunte pe Universitatea Craiova (31 de puncte) în derby-ul primelor clasate din Superligă. Partida are loc duminică, pe 7 aprilie, de la ora 20:30.

VIDEO Farul - FCSB. Vlad Chiricheș nu se gândește încă la retragere: „Vreau să mă mai bucur de fotbal încă câțiva ani” + Ce spune despre revenirea pe gazon

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.