Liga 1

Dumitru Dragomir a ales omul meciului Farul – FCSB: „Reţineţi, cel mai bun de pe teren!”

Dumitru Dragomir / Foto: GSP.ro

Articol de Emanoil Ursache  —  luni, 01 aprilie 2024

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost impresionat de prestația lui Vlad Chiricheș (34 de ani) din Farul – FCSB, scor 0-1.

Fostul oficial al LPF îl consideră pe Vlad Chiricheș omul meciului pentru felul în care a tratat partida din punct de vedere tactic. De asemenea, portarul Ștefan Târnovanu a fost al doilea remarcat al „Oracolului”.

Dumitru Dragomir, impresionat de Vlad Chiricheș

„Vlad Chiricheș nu a intrat până nu s-a refăcut 100%, exact ca băiatul lui Hagi. Numai când eşti 100% te întorci, domnule, că te reaccidentezi şi toată viaţa nu mai joci.

A fost cel mai bun de pe teren, reţineţi, cel mai bun de pe teren! Mi-a plăcut azi (n.r.- duminică), mai ales din punct de vedere tactic, dar e de felicitat şi portarul Stelei (n.r.- FCSB), a apărat foarte bine”, a declarat Dumitru Dragomir la Prima Sport.

Prestația lui Vlad Chiricheș, apreciată și de GSP

Gazeta Sporturilor a notat cu 6 evoluția lui Vlad Chiricheș, pe care a descris-o astfel: „Întreaga suflare roș-albastră a așteptat revenirea fostului internațional. Una care s-a desfășurat, per total, pe coordonate pozitive. Vlad a rezistat în teren până la final, nu a dat semne de slăbiciune fizică, iar unele intervenții și ieșiri din propriul dispozitiv au fost chiar inspirate”.

Doar Florinel Coman (7), Adrian Șut (8) și Ștefan Târnovanu (8) au primit o notă mai mare din partea GSP decât Vlad Chiricheș.

Vlad Chiricheș a jucat contra Farului în al optulea meci al sezonului pentru FCSB (5 în Superligă, 3 în preliminariile Conference League) În prezent, cota de piață a lui Chiricheș este evaluată de site-ul de specialitate Transfermarkt la 650.000 de euro.

VIDEO Farul - FCSB. Vlad Chiricheș nu se gândește încă la retragere: „Vreau să mă mai bucur de fotbal încă câțiva ani” + Ce spune despre revenirea pe gazon

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.