Liga 1

„Dacă FCSB ia campionatul, o să se desființeze!” » Verdictul lui Dragomir după 1-0 cu Farul

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 01 aprilie 2024

Dumitru Dragomir a comentat victoria obținută de FCSB contra Farului, 1-0, și îl laudă pe Gigi Becali.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal e de părere că echipa roș-albastră este foarte aproape de primul titlul de campioană după 9 ani și îl laudă pe patronul Gigi Becali pentru implicarea la echipă.

Dumitru Dragomir, laude pentru Gigi Becali: „E antrenor emerit”

FCSB are antrenor emerit, mă! Dacă ia campionatul să îl declare (n.r – pe Gigi Becali) antrenor emerit. O să se desființeze școala de antrenori.

În momentul de față, șansele celor de la FCSB, sunt de 99,9%”, a spus Dumitru Dragomir la PrimaSport.

Întrebat dacă Universitatea Craiova, echipă aflată la 7 puncte de FCSB, poate lupta la titlu, Dragomir a declarat: „Nu. Sunt șanse mici. Părerea mea e că nu, dar în fotbal e posibil orice”.

VIDEO. Adversarii FCSB-ului s-au resemnat: „Campionatul e aproape jucat!”

>

Ciprian Marica (38 de ani), acționar minoritar la Farul e de părere că FCSB e la un pas să câștige campionatul.

Ciprian Marica (38 de ani), acționar minoritar la Farul e de părere că FCSB e la un pas să câștige campionatul.

„FCSB a luat o opțiune serioasă pentru titlu. Sunt 7 puncte, greu de crezut că îi mai poate prinde cineva. Până la urmă, nu ne-au fost cu nimic superiori. Din contră, Farul a fost mai bună, dar micile detalii fac diferența”, a declarat fostul atacant, după meci.

Felicitări jucătorilor, staff-ului meu. Știam că vom suferit, am înfruntat o echipă foarte bună. Sunt foarte fericit și mândru de jucătorii mei, au trecut prin momente dificile și au dat dovadă de caracter. Este o victorie foarte importantă, acum mergem mai departe. Nu e nimic gata, trebuie să rămânem umili.

Am vorbit cu băieții, am văzut câte goluri am înscris din faze fixe, multe meciuri sunt decise de astfel de faze. Le lucrăm la antrenamente. Târno (n.r. - portarul Ștefan Târnovanu) ne-a salvat în momentele-cheie. Trebuie să fim umili, să lucrăm în continuare, nu sunt multe de spus.

- Elias Charalambous

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.