Liga 1

Gigi Becali, după ce a văzut imaginile senzaționale cu Dan Șucu printre fani: „Te duci, faci, dregi, mănânci parizer și te întorci disprețuit. Nu mai bine stau în pat?”

+45 Foto
Gigi Becali

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 01 aprilie 2024

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat situația omologului său, Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, care a văzut meciul cu CSU Craiova, 1-2, din rândul suporterilor.

Întrebat de lupta cu Dan Șucu, cu care s-a contrat în ultima perioadă, Gigi Becali a surprins. A declarat că regretă situația omului de afaceri, care a fost la meciul de la Craiova alături de galerie și a văzut meciul din tribună.

Și spune că nu mai merge la meciurile din deplasare pentru că încă este bântuit de înfrângerea din 2006, 2-4 cu Middlesbrough, din returul semifinalelor Cupei UEFA, după 2-0 pentru roș-albaștri în tur.

Gigi Becali, după ce a văzut imaginile cu Dan Șucu de la CSU Craiova – Rapid: „Mai bine stau acasă”

„Șucu e un om de foarte mare calitate. E un om prea bun. Când l-am văzut acolo… Ziceam «Băi, săracul de el». Puneți-vă în locul unui patron.

Dă milioane de euro, se duce la Craiova ore în șir cu autocarul, că vrea să le facă fanilor pe plac, stă în nebunia aia și vine bătut de acolo. Și disprețuit de lume, că ești bătut. Tu te-ai dus: «Domnule, merg, fac, dreg cu suporterii, cu autocarul». Faci, dregi, mănânci parizer… Te întorci disprețuit și amărât și ai toate gândurile rele

Nu mai bine îmi văd de treaba mea? Sunt bătut, stau în pat și sunt relaxat, ca să nu mai bubuie inima. De ce să mă duc să fiu bătut? Nu am fost la Middlesbrough? O să țin minte toată viața. Aveam 3-0 la general și ne-au dat ăia patru goluri. Șmecherii nu mai țin minte asta. Am fost acolo. Să vii bătut… Nu voi uita asta niciodată.

Șucu e un om de calitate și îmi pare rău. Rar îmi pare rău de un om de fotbal. Doar de Gică Hagi îmi mai pare rău, când ia bătaie în deplasare. Doar de ei doi îmi pare rău, din fotbal. Șucu e un om bun, de calitate”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

VIDEO. Dan Șucu ia masa, alături de suporteri, într-o parcare în drum spre Craiova

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.