Liga 1

Tavi Popescu, „tăvălit” în direct: „Mai jos de atât nu se poate! Nu are atitudinea bună”

Octavian Popescu // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 01 aprilie 2024

Basarab Panduru a comentat situația de la FCSB, în special cea a a mijlocașului Octavian Popescu (21 de ani).

Extrema stângă, care în trecut era preferatul lui Gigi Becali, nu se regăsește nici în acest sezon. Are trei goluri și trei pase de gol în 31 de meciuri și nu mai e titular la FCSB.

În 1-0 cu Farul, Popescu a început meciul ca rezervă, fiind preferat Eduard Radaslavescu. A intrat în minutul 29, dar a fost criticat de Basarab Panduru pentru situația în care se află.

Octavian Popescu, criticat de Basarab Panduru

„Altceva mă pune pe gânduri. Cum ajunge Tavi Popescu rezerva lui Radaslavescu? Tavi Popescu ar trebui să-şi pună şi mai multe întrebări.

Tavi nu-şi pune întrebări, că el nu învaţă nimic. Ar trebui să spună «Bă, cum am ajuns eu, care eram mare jucător acum un an sau doi, să fiu rezerva lui Radaslavescu? Bă, cum am ajuns în situația asta? Unde am ajuns? Cât de jos am ajuns?». Nu eşti convocat la U21!

Atitudinea nu e cea care trebuie. Nu face ce trebuie! Poți să joci prost, poți să nu treci de adversar... Dar dacă tu stai cu mingea la picior, și dai piciorul peste minge? Ăla nu e fotbal! Ia mingea și du-te în viteză spre adversar. Poate să nu îți iasă, dar fă lucrurile cum trebuie. Ajungi după un an și ceva să fii rezerva lui Radaslavescu. Nu se poate mai jos de atât!

El poate spune: «Băi, cel mai bun an al meu a fost când am jucat în stânga. După aia, nu am mai jucat acolo. Ce să fac? Dacă mă băgați tot acolo și eu nu făceam nimic, OK… Dar așa, ba joc în dreapta…»”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

VIDEO. Exemplul Chiricheș. Ce făcea liderul roș-albaștrilor, la minute bune după ce FCSB s-a impus la Ovidiu, cu Farul

>

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.