Liga 1

Rotaru, noul rival al lui Becali în Superligă: „Nu are cum să îmi fie frică după ce îl bat 6-0!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 01 aprilie 2024

Gigi Becali, patronul FCSB, a prefațat meciul cu Universitatea Craiova, echipa de pe locul 2 din Superligă, și spune că nu se teme de trupa lui Mihai Rotaru.

  • FCSB – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport.

Alături de FCSB, CSU Craiova e singura echipă din play-off cu punctaj maxim în primele două etape. Cele două echipe sunt despărțite de 7 puncte, iar Gigi Becali e sigur de victorie, în ciuda faptului că oltenii au câștigat contra Rapidului.

Gigi Becali a prefațat derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

„Chiar dacă voi câștiga cu Craiova nu voi mai avea aroganțe. Este posibil orice dacă vrea Dumnezeu. Dar în mod normal, dacă batem Craiova și ne ducem la 10 puncte, e gata campionatul.

Dar dacă vrea Dumnezeu îl pierd și când mai am un punct de luat, Dumnezeu le face pe toate. Nu ai văzut ce s-a întâmplat la Craiova – Rapid? A fost mâna lui Dumnezeu.

În 11 te face Rapidul praf și în 10 le dai două goluri în cinci minute… Rotaru are echipa mai valoroasă, dar în prima repriză cu Rapid... Nu am văzut o echipă atât de slabă! Nimic. Nu îmi e frică de Rotaru! Nu are cum să îmi fie frică după ce îl bat 6-0 (n.r.- referire la cele două rezultate de 3-0 din sezonul regulat).

Să vedem ce vrea Dumnezeu. Dacă vom câștiga și facem 10 puncte nu mai ai ce… Dacă îi batem cred că s-a terminat la titlu, dar nu vreau să mai vorbesc despre astea pentru că mă apucă trufia, mândria și sar pârleazul. Trebuie să îmi văd de treaba mea, îi jur credință lui Dumnezeu și gata”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor e sigur: „Dacă FCSB învinge Craiova, duminică, lupta pentru titlu e terminată”

>

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.