Liga 1

Cum a reacționat fiica lui Marius Lăcătuș când i s-a spus că este înfiată: „Ți se rupea inima”

+16 Foto
Alexandra Dominique Lăcătuș

Articol de Livia Lixandru  —  marţi, 02 aprilie 2024

Marius Lăcătuș, în vârstă de 59 de ani, a vorbit recent despre fiica lui, Alexandra Dominique, în vârstă de 28 de ani. Unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria Stelei a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre fiica lui. 

În anul 2000, Marius Lăcătuș și soția sa Mariana au hotărât să înfieze un copil. Fostul mare fotbalist a povestit cum a ajuns Alexandra Dominique în familia lui și modul în care aceasta a aflat că este adoptată. 

„Dacă intrai acolo, la leagănul de copii, și îi vedeai, crede-mă că ți se rupea inima. Vezi o dată, de două ori un băiețel, apoi vezi o fetiță o dată, de două ori, trebuie să iei o decizie până la urmă. Ne-a permis să o ducem acasă, să stea o perioadă cu noi, să se acomodeze. 

Pentru noi Alexandra este copilul nostru și atât. S-a ocupat Mariana să îi spună (n.r.- că e înfiată). Nu i-a spus foarte târziu, când a început școala. Nu a reacționat în niciun fel pentru că noi întotdeauna am fost foarte deschiși cu ea. 

Dacă ea dorește vreodată să încercăm să își găsească mama biologică sau familia, am putea încerca, dacă ea își dorește lucrul ăsta. Nimeni nu o oprește. Nu și-a manifestat deocamdată dorința”, a spus Lăcătuș, la podcast-ul lui Adrian Enache.

Fiica lui Marius Lăcătuș a crescut în Spania, unde și-a terminat și studiile, la Facultatea de Arte Dramatice din Madrid.

„Nu-mi aduc aminte exact când am văzut pentru prima dată meciul (n.r.- finala CCE de la Sevilla). Mi-aduc aminte când se sărbătoarea la televizor, am văzut o parte, nu pe tot. Atunci era un meci oarecare pentru mine, eram copil.

Am realizat de-a lungul timpului importanța lui, nu a mai reușit nicio echipă din țară această performanță. Ca pentru orice lucru pe care l-a făcut tatăl meu, mă simt mândră și fericită că a făcut parte din acea echipă și că a ajuns să facă istorie", a dezvăluit și Dominique Lăcătuș, fiica lui Marius Lăcătuș, în urma cu trei ani.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.