Liga 1

Mircea Lucescu, despre lupta pentru supremație în Superliga: „Nu cred că mai poate pierde titlul”

Mircea Lucescu (78 de ani) și-a spus opinia în legătură cu lupta pentru titlul de campioană din Superliga.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 01 aprilie 2024

Mircea Lucescu (78 de ani) și-a spus opinia în legătură cu lupta pentru titlul de campioană din Superliga.

După ce a învins-o pe Farul, scor 1-0, în runda cu numărul #2 din play-off-ul Superligii, FCSB s-a distanțat la 7 puncte de Universitatea Craiova, ocupanta locului secund, pe care roș-albaștrii o vor întâlni pe Arena Națională duminică, 7 aprilie, de la 20:30.

Mircea Lucescu este de părere că FCSB nu mai poate pierde titlul de campioană în acest sezon, ținând cont de distanța din clasament. Totuși, acesta lasă o portiță deschisă pentru contracandidate, spunând că la fotbal orice este posibil.

Mircea Lucescu o vede deja campioană pe FCSB: „Nu cred că mai poate pierde titlul”

„Nu cred că Steaua mai poate pierde titlul, dar în fotbal se poate întâmpla oricând o răsturnare de situație. Am văzut și Craiova cu Rapid.

Cei care au fost în fotbal, acolo, în prima linie, își dau seama ce se poate întâmpla într-un meci. S-au relaxat cei de la Rapid. Și eu am pierdut un meci important, aveam 2-1, am ajuns în superioritate numerică și am pierdut 2-3”, a spus Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro.

Elias Charalambous, tehnicianul cipriot al celor de la FCSB, așteaptă un stadion arhiplin la derby-ul cu Universitatea Craiova de duminică. Antrenorul liderului a avut un mesaj pentru suporteri în conferința de presă de la finalul meciului cu Farul, 1-0.

Elias Charalambous, solicitare importantă pentru suporterii FCSB: „Stadion plin cu Craiova, eu așa sper!”

>

Reporterul GSP l-a întrebat pe Charalambous pe ce asistență mizează la derby-ul de la finalul săptămânii, iar cipriotul n-a stat pe gânduri:

„Sper să fie plin! Fanii mi-au demonstrat din prima zi de când sunt aici că, mai ales în momentele dificile, sunt alături de jucători. Sunt sigur că jucătorii le dau înapoi acum ceea ce-și doresc. Sunt sigur că vom avea mulți fani în stadion la meciul cu Craiova. Avem nevoie ca ei să fie lângă echipă”, a punctat antrenorul cipriot.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.