Stiri extrasport

Soția lui Dani Alves a pus capăt speculațiilor » Fotografia postată de model

+30 Foto
Joana Sanz (31 de ani), soția fostului fotbalist Dani Alves (40 de ani), a postat o fotografie pe rețelele de socializare, din care reiese că cei doi încă formează un cuplu, chiar dacă brazilianul încă se află într-o situație delicată.

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 01 aprilie 2024

Joana Sanz (31 de ani), soția fostului fotbalist Dani Alves (40 de ani), a postat o fotografie pe rețelele de socializare, din care reiese că cei doi încă formează un cuplu, chiar dacă brazilianul se află într-o situație delicată.

Dani Alves condamnat la 4 ani și jumătate pentru viol, a ieșit luni, 25 martie, din închisoare după ce o persoană din anturajul jucătorului a depus cauțiunea de un milion de euro. I se rețin cele două pașapoarte, brazilian și spaniol, și e obligat să se prezinte săptămânal în fața Curții.

Fotografia postată de Joana Sanz pe Instagram

Joana Sanz a pus capăt speculațiilor în ceea ce privește relația celor doi. Modelul a postat o fotografie pe rețeaua de socializare în care cei doi se țin de mână, semn că relația lor continuă, chiar dacă apăruse zvonul potrivit căruia aceasta ar fi vrut să divorțeze de fostul fotbalist.

GALERIE FOTO. Joana Sanz și Dani Alves

+30 Foto
Joana Sanz, soția lui Dani Alves

Brazilianul, care în carieră a jucat la echipe precum Sevilla, Barcelona, Juventus sau PSG, a mers la locuința lui de lux, din zona Esplugues de Llobregat, de lângă Barcelona. Iar presa din Spania a dat detalii despre vila pe care Alves o deține din 2010.

Casa are 655 de metri pătrați, dintre care 543 sunt utili, și are mai multe etaje. La vila lui, Alves va avea toate condițiile: sală de forță, zona de distracție, terasă, garaj și grădină cu piscină. „Nu e doar luxoasă, ci oferă și liniște, fiind situată într-o zonă privată”, scriu spaniolii. Pentru a o achiziționa, Dani Alves a plătit 5 milioane de euro.

De-a lungul anilor, el și Joana Sanz au publicat pe Instagram mai multe imagini cu vila din Barcelona.

GALERIE FOTO Dani Alves, „închis” în vila de lux din Barcelona » Cum arată casa de 5 milioane de euro în care așteaptă să i se judece apelul

+12 Foto
Cum arată vila lui Dani Alves din Barcelona // FOTO: Instagram

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.