Liga 1

Un penalty controversat a decis Dinamo - Petrolul. Primul verdict al specialistului

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 01 aprilie 2024

Dinamo - Petrolul 1-1. Gicu Grozav a egalat în minutul 90+13, dintr-un penalty controversat dictat de Horațiu Feșnic.

În minutul 90+3, jocul a fost oprit după un duel între Amzăr și Musi. Fundașul lui Dinamo l-a ținut în careu pe atacantul de la Petrolul, iar acesta a căzut și a declanșat nebunia. Cei de la VAR au avut nevoie de 10 minute de analiză.

Fază controversată în Dinamo - Petrolul

Mai întâi, cei din camera VAR au analizat aproximativ 8 minute dacă a fost ofsaid la Musi. Au decis că nu, apoi Horațiu Feșnic a fost chemat la monitor pentru a analiza posibilul penalty.

„Centralul” a decis că ținerea lui Amzăr a fost suficientă pentru a acorda penalty pentru Petrolul. Gicu Grozav a transformat fără emoții și a adus un punct la Ploiești. A marcat în minutul 90+13, iar golul lui a fost cel mai târziu marcat în această ediție de Liga 1.

Zotta: „Mai mult penalty”

„Nu e o fază ușoară. La Real Madrid - Bilbao am văzut 4 împingeri mai tari ca asta și nu a dat nimic. Să vezi cum era împins Bellingham. Revenind aici, nu are nicio treabă cu ce s-a decis acolo.

Mergând la regulament, pare că este tras. Mai mult penalty. Are ambele mâini pe el”, a declarat Constantin Zotta, fost arbitru, la Orange Sport.

E complicat, m-aș duce mai mult spre penalty. Văd ceva acolo. Nu ajunge la minge pentru că e tras. Pare că și alunecă puțin.

- Basarab Panduru, fost internațional

VIDEO. Atmosfera creată de copii la Dinamo - Petrolul

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.