Liga 1

Alexandru Musi, după Dinamo - Petrolul: „Vă dați seama că din fața porții vreau să dau gol”

Alexandru Musi (19 ani), mijlocașul ofenisv de la Petrolul, a comentat faza la care a obținut penalty-ul din care prahovenii au scos un egal în meciul cu Dinamo, scor 1-1, din runda secundă a play-out-ului din Superliga.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 01 aprilie 2024

Alexandru Musi (19 ani), mijlocașul ofenisiv de la Petrolul, a comentat faza la care a obținut penalty-ul din care prahovenii au scos un egal în meciul cu Dinamo, scor 1-1, din runda secundă a play-out-ului din Superliga.

Alexandru Musi a obținut penalty în duelul cu Costin Amzăr în prelungirile partidei de pe „Arcul de Triumf”, iar Petrolul a plecat neînvinsă de la București.

După meci, acesta a comentat faza duelului cu Amzăr. El spune că, din poziție ideală, a vrut să tragă la poartă, dar a fost dezechilibrat de apărătorul „câinilor”.

Alexandru Musi, după ce a obținut penalty în Dinamo - Petrolul: „M-am trezit cu mingea la picior, am vrut să trag și m-a tras, m-a dezechilibrat”

„Mă bucur că am scos un punct, mergem acasă fericiți. M-am trezit cu mingea la picior, am vrut să trag și m-a tras, m-a dezechilibrat. Vă dați seama că din fața porții vreau să dau gol, m-a tras și m-a dezechilibrat.

Dinamo a fost o echipă compactă, mă bucur că în repriza a doua am jucat bine și am luat un punct. De mâine muncim în continuare, pregătim următorul meci. Clasamentul e foarte strâns”, a spus Alexandru Musi, pentru Prima Sport.

VIDEO. Dinamo - Petrolul. Explozie de bucurie în sala din „Ștefan cel Mare” după golul marcat de De Moura

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.