Liga 1

Zeljko Kopic, după Dinamo - Petrolul: „Altul era planul”

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 01 aprilie 2024

Dinamo - Petrolul 1-1. Zeljko Kopic, antrenorul bucureștenilor, a comentat remiza de pe „Arcul de Triumf”.

Croatul nu a fost mulțumit că elevii lui nu au repetat în repriza a doua jocul din prima și s-au retras prea mult.

Zeljko Kopic, declarații după Dinamo - Petrolul

>

„Am controlat jocul în prima parte, nu le-am dat multe șanse. Planul în repriza a doua era să jucăm la fel ca în prima, să jucăm între linii. Petrolul a jucat cu mingi lungi. Au fost și faulturi ușoare acordate pentru ei în zone periculoase. Nu vreau să vorbesc despre decizia arbitrului, trebuie să accept. Am fost dezamăgit.

Nu a fost vorba de calitate, au jucat cu mingi lungi și ne-au prins. Trebuia să avem mai multă posesie, să jucăm în spatele apărării adverse, dar nu am reușit. Trebuie să analizăm acest meci. Am mai avut probleme la mingile lungi, trebuie să ne pregătim mai bine în viitor.

Politic a fost bun, planul a fost să joace 45-60 de minute. A fost frumos cu copii în tribune. Îmi pare rău pentru ei că am luat acest gol în prelungiri. Nu e la fel ca în mod normal, dar au dat totul să ne susțină. Le mulțumim! Fanii ne dădeau un plus de energie pe finalurile de meci”, a declarat Zeljko Kopic, la Digi Sport.

VIDEO. Mircea Lucescu, după Dinamo - Petrolul

>

„În mod normal, nu a fost penalty, de obicei sunt zeci de faze pe meci în care se întâmplă lucruri din astea. Dar e vina lui Dinamo, s-a retras prea mult. Nu au contat pe contraatac era normal ca Petrolul să-i împingă spre careu. Dar nu se impunea penalty la o astfel de fază. Asta e situația. Eu am zis înainte că se va ajunge la meci nul. Când o echipă renunță la atac, asta se întâmplă.

Dar spun din nou, nu e penalty. Nivelul e scăzut. Sunt momente când ambiția jucătorilor face un meci mai bun decât în mod normal. Dar astea sunt excepții. Nu se poate să vezi un meci și să nu vezi măcar două situații de finalizare”, a declarat Mircea Lucescu.

VIDEO. Atmosfera creată de copii la Dinamo - Petrolul

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.