Liga 1

Basarab Panduru nu-l crede pe Dan Șucu: „El nu dă parizer nici la câine” » Ce plan ascuns ar avea finanțatorul Rapidului

+45 Foto
Basarab Panduru a comentat imaginile weekend-ului în Superligă: Dan Șucu a mers la Craiova alături de fanii Rapidului. Și nu a fost impresionat de gestul omului de afaceri.

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 02 aprilie 2024

Basarab Panduru a comentat imaginile weekend-ului în Superligă: Dan Șucu a mers la Craiova alături de fanii Rapidului. Și nu a fost impresionat de gestul omului de afaceri.

Așa cum le-a promis suporterilor, Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a mers cu ei în autocar, în deplasare la Craiova, pentru meciul cu Universitatea (1-2). La un moment dat, suporterii au făcut un popas, iar patronul echipei a mâncat alături de ei, pe o masă improvizată pe capota unei mașini.

Basarab Panduru, după ce a văzut imaginile senzaționale cu Dan Șucu: „El nu dă parizer nici la câine”

Panduru a comentat imaginile și spune că nu a fost impresionat de gestul acestuia, lansând o ipoteză privind o posibilă implicare a lui Dan Șucu în politică.

„Nu mă miră asta cu parizerul, că au mâncat. Dacă e reclamă? Poate să îl ducă mintea! Nu ştim dacă nu a făcut, că poate sa îl ducă mintea să cumpere ceva, să facă parizer cu cineva şi să făcă reclamă. E om de afaceri.

Nu ştiu în viitor ce vrea. El mănâncă parizer? Eu cred că nici la câine nu dă el parizer. Eu cred că el ceva vrea. Pe mine m-ar mira să nu vrea ceva... Ceva mai mult decât primar! Eu cred că el ştie ce face”, a spus Panduru la OrangeSport.

Care a fost completat de comentatorul Bogdan Cosmescu: „Eu cred că Şucu nu a procedat bine. Aşa făcea şi Copos la început. Apoi, când se strică atmsofera ce înjurături primeşte... Băieţii ăştia o să creadă că sunt egali cu Şucu şi e posibil să nu meargă lucrurile. Copos a făcut-o pe Rapid campionaă după zeci de ani, iar lucrurile nu au mai mers. Eu mă duceam la stadion şi ce înjurături erau pe capul lui Copos...

Un patron de club trebuie să păstreze o oarecare distanţă de galerie, aşa cred. După meciul cu FCSB aş fi jurat că Rapid e noua campioană, dar ce s-a întâmplat în primele două etape este inexplicabil”.

VIDEO. Dan Șucu mănâncă parizer, într-o parcare, cu fanii Rapidului, de pe capota unei mașini

>

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.