Liga 1

Pariul lui Mihai Stoica din Superligă: „N-ai vrea să fii portar când trage! Are un stâng...”

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 02 aprilie 2024

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, continuă laudele la adresa extremei David Miculescu (22 de ani).

Deși fotbalistul adus în vara lui 2022 pentru 1,7 milioane de euro, de la UTA, nu impresionează, Mihai Stoica se declară în continuare un fan al acestuia. Și l-a lăudat din nou pe fotbalistul cu trei goluri și un assist în 27 de meciuri în Superligă, în acest sezon.

Mihai Stoica, laude pentru David Miculescu

„O spun de câte ori am ocazia. Miculescu este un jucător foarte bun. Mulţi îl subapreciază, dar el când intră se bate cu adversarii, câştigă dueluri aerienee.

Are un stâng... Vă spun că n-ai vrea să fii portar când trage Miculescu. Dă foarte tare. Nu există jucător în România care să lovească aşa tare mingea. Am foarte mare încredere în el”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Chiricheş a avut o evoluţie ireproşabilă. A dus 96 de minute în condiţiile în care nu jucase de atâta timp şi avea doar 60 de minute jucate în amicalul cu Buzăul pe un teren de antrenament. I-am ţinut pumnii strânşi să poată să termine meciul pentru că a fost un meci foarte dificil. Farul este o echipă redutabilă mai ales acasă. E o echipă foarte greu de bătut.

Recunosc că am câştigat cu şansă, dar nu cred că meritam să pierdem. După ce s-a jucat, cred că un rezultat corect era unul de egalitate.

- Mihai Stoica

În momentul de față va fi foarte greu ca FCSB să piardă titlul. Chiar dacă matematic se poate întâmpla orice.

FCSB a intrat cu o distanță considerabilă în play-off. Am văzut și meciul cu Farul. Mi se pare că are maturitate, se vede că e o echipă mai matură anul ăsta. Merită locul pe care e acum și nu avem ce discuta.

- Adrian Mutu, antrenor CFR Cluj

VIDEO. Elias Charalambous, solicitare importantă pentru suporterii FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.