Campionate

Remiză spectaculoasă între West Ham și Tottenham în derby-ul zilei din Premier League

+8 Foto
West Ham primește vizita lui Tottenham, echipa la care evoluează fundașul central Radu Drăgușin (22 de ani), de la 22:15, în runda cu numărul #31 din Premier League. foto: Imago

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marţi, 02 aprilie 2024

West Ham și Tottenham au remizat, scor 1-1, într-un meci extrem de spectaculos al rundei cu numărul #31 din Premier League. Fundașul central Radu Drăgușin (22 de ani) a fost rezervă neutilizată în acest meci.

Tottenham a deschis scorul după doar 5 minute de joc. Werner a intrat în careu din partea dreaptă și a trimis o pasă în fața porții, de unde Brennan Johnson a înscris fără emoții.

GALERIE FOTO. West Ham - Tottenham, derby londonez în Premier League

„Ciocănarii” au răspuns rapid, Bowen a executat perfect un corner, iar Zouma s-a înălțat și l-a învins pe Vicario cu o lovitură de cap.

Gazdele puteau să mai lovească în finalul primei reprize, când Ward-Prowse l-a „întins” pe Vicario din lovitură liberă. „Ciocănarii” au fost periculoși imediat după pauză. Antonio a șutat puternic din afara careului, dar Vicario a reușit să respingă în extremis.

La faza imediat următoare, portarul lui Tottenham și-a salvat din nou echipa cu o parada senzațională la lovitura de cap trimisă de Mavropanos, venită în urma unei lovituri de la colțul terenului. Două minute mai târziu, Paqueta a șutat din afara careului, dar mingea a trecut pe lângă vinclu.

Cea mai mare ocazia a meciului a fost cea a lui Antonio din minutul 60. Atacantul gazdelor a rămas singur cu Vicario, dar nu a reușit să îl învingă pe italian. Pe final, gazdele au forțat victoria, dar defensiva lui Tottenham a rezistat eroic. După acest meci, West Ham ocupă locul 7, cu 45 de puncte, în timp ce Tottenham se clasează pe 5, cu 57 de puncte.

FINAL. West Ham - Tottenham 1-1

West Ham - Tottenham, echipele de start

West Ham (4-2-3-1): Fabianski - Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson - Ward-Prowse, Soucek - Bowen, Paqueta, Kudus - Antonio
Rezerve: Anang, Cornet, Cresswell, Earthy, Ings, B. Johnson, Mubama, Ogbonna, K. Phillips
Antrenor: David Moyes

Tottenham (4-2-3-1): Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Bissouma, Bentancur - B. Johnson, Maddison, Son - Werner
Rezerve: Austin, Davies, Drăgușin, Emerson Royal, Hojbjerg, Kulusevski, Lo Celso, Richarlison, Sarr
Antrenor: Ange Postecoglou

Clasamentul actualizat din Premier League

VIDEO. Radu Drăgușin, despre acomodarea la Tottenham, debutul la un turneu final și obiectivul României la EURO 2024

>

Citește și alte știri de actualitate;

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.