Liga 1

Nicolescu a răspuns, după replica golănească a lui Dani Coman: „Ăsta e modelul căutat la LPF?”

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 02 aprilie 2024

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, i-a răspuns lui Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, care îl atacase printr-o declarație cu tentă vulgară.

Totul a început după ce Nicolescu i-a acuzat de blat pe cei de la Hermannstadt, după 0-1 cu Voluntari: „Partida mi-a lăsat un gust amar. Credeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înșelat”.

Andrei Nicolescu i-a răspuns lui Dani Coman

Dani Coman i-a replicat: „Am văzut că a făcut o declaraţie, că meciul nostru i-a lăsat un gust amar în gură. Probabil a mâncat ceva sau a băgat altceva în gură, de i-a lăsat un gust amar”.

Apoi, Andrei Nicolescu i-a răspuns lui Dani Coman, într-o reacție pentru GSP.ro: „Este declarația unui «gentleman adevărat». Înțeleg că vrea să candideze la șefia LPF. Dacă acesta este modelul care se caută pentru acest for, e clar, suntem pe drumul cel bun”.

Andrei Nicolescu atacă arbitrajul după Dinamo - Petrolul

Andrei Nicolescu a vorbit și despre faza care a decis Dinamo - Petrolul 1-1. Horațiu Feșnic a dictat penalty pentru prahoveni în prelungiri, după ce Amzăr l-a ținut pe Musi în careu.

„Este grav că s-a luat o astfel de decizie fără discernământ într-o fază petrecută în minutul 93. Ofsaid înainte, faulta asupra lui Josh Homawoo și o alta infracțiune cu câteva zeci de secunde înainte. Este a 12-a decizie contra lui Dinamo în acest sezon. Inacceptabil. Totul e mereu contra lui Dinamo”, a mai declarat Nicolescu, pentru GSP.

Ce s-a întâmplat la Dinamo - Petrolul

În minutul 90+3, Dinamo - Petrolul a fost oprit după un duel între Amzăr și Musi. Fundașul lui Dinamo l-a ținut în careu pe atacantul de la Petrolul, iar acesta a căzut și a declanșat nebunia. Cei de la VAR au avut nevoie de 10 minute de analiză.

Mai întâi, cei din camera VAR au analizat aproximativ 8 minute dacă a fost ofsaid la Musi. Au decis că nu, apoi Horațiu Feșnic a fost chemat la monitor pentru a analiza posibilul penalty.

„Centralul” a decis că ținerea lui Amzăr a fost suficientă pentru a acorda penalty pentru Petrolul. Gicu Grozav a transformat fără emoții și a adus un punct la Ploiești. A marcat în minutul 90+13, iar golul lui a fost cel mai târziu marcat în această ediție de Liga 1.

VIDEO. Ciprian Marica, despre penalty-ul controversat din Dinamo - Petrolul 1-1: „Este strigător la cer!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.