Tenis

Loredana, fosta lui soție, vine cu dezvăluiri șocante: „«Să facem sex cu astea două?!». M-am ridicat, l-am bătut măr și am plecat!”

+15 Foto
Bjorn Borg și Ilie Năstase/ foto Imago Images

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 02 aprilie 2024

Loredana Berte, fosta soție a legendarului tenismen Bjorn Borg (67 de ani), a făcut dezvăluiri șocante în Italia despre fostul mare rival al lui Ilie Năstase.

Dependent de sex și cocaină, Bjorg a avut nenumărate ieșiri din decor în tinerețe. Iar una dintre ele e rememorată de Loredana Berte, în emisiunea realizată de Francesca Fagnani la Rai2.

GALERIE FOTO. Loredana Berte, dezvăluiri șocante despre Bjorn Bjorg

+15 Foto
Loredana Berte

„El prefera cocaina în locul meu, iar eu nu am putut accepta asta”, spune Loredana, potrivit Corriere dello Sport.

Apoi, ea a povestit episodul care a pus capăt căsniciei cu Borg: „Eram în Florida, când ne-am întors la hotel văd că el ridică telefonul și sună la room service. Cerea două prostituate. Au venit două, îmbrăcate în piele, cu bice la ele. Mi-a spus că trebuie să trecem la un alt nivel.

L-am întrebat: «Să facem sex cu astea?». L-am apucat de mână, l-am bătut măr și am plecat!”.

Loredana Bertè şi Björn Borg au fost căsătoriţi între 1989 şi 1993, după ce el şi Mariana Simionescu divorţaseră în 1984, iar între timp avusese o legătură cu modelul suedez Jannike Björling.

În 2015, Berté, un mit al muzicii în ţara ei, supranumită Sophia Loren a rock-ului italian, şi-a publicat autobiografia. O femeie decisă, care a dus o viaţă de excese, a cunoscut zeci de personalităţi, Michael Jackson, Mick Jagger, Woody Allen sau Andy Warhol, a fost adulată şi invidiată.

Un capitol îi este dedicat lui Borg, pe care l-a cunoscut în 1988, la Ibiza. Au trăit împreună „un infern", scrie Bertè. Temele cele mai sensibile sunt legate de dependenţele nordicului. De droguri şi de sex .

„Bjorn Borg era un om pierdut. O ruină"

„La începutul anilor '90, obsesia lui pentru cocaină era monstruoasă, devenise iremediabilă. Se transformase într-un pericol social", aşa începe capitolul din carte despre Borg.

„La Milano, cobora în stradă şi cerea droguri oricui trecea pe acolo. Avea nevoie. Nu-i păsa de nimic, nici de reputaţie, nici de consecinţe. Într-o zi, când era într-o stare precară, l-am dus la nişte amici transsexuali şi i-am rugat să-l ţină la ei o vreme, ca să evităm scandalul. «Plătesc eu tot, numai luaţi-l de aici!»", povesteşte Bertè.

Portretul pe care i-l face suedezului e necruţător. „O marionetă cu ochelari de soare. Un om pierdut. O ruină" sunt cuvintele folosite de cântăreaţă. Îi cerea bani în efectiv.

„Îi dădeam cinci milioane de lire şi apoi aflam că luase o cutie întreagă de Rohypnol, drogul violatorilor. Nu se schimba, era mereu la fel. Omul care în 1989 a încercat să se sinucidă şi a scăpat după o spălătură stomacală".

În timp însă, Borg a reuşit să iasă din păienjenişul dependenţelor. Şi-a fondat propria firmă de lenjerie, care în Suedia a ajuns a doua ca faimă, după Calvin Klein.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.