Cupa Romaniei

Adrian Mutu, pregătit să demisioneze: „Mă simt umilit! Nu îi pot ierta pe jucători. Mâine anunț clubul”

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 02 aprilie 2024

Corvinul Hunedoara - CFR Cluj 4-0, în primul sfert din Cupa României Betano. Adrian Mutu, antrenorul clujenilor, a anunțat că ia în calcul foarte serios să demisioneze.

  • Corvinul va juca în semifinale cu învingătoarea meciului FCU Craiova - Voluntari.
  • Sferturile se dispută într-o singură manșă

Adrian Mutu ia în calcul să își dea demisia după Corvinul - CFR Cluj 4-0

„A fost roșu clar la Tachtsidis. I-a spart nasul, i-a sărit sânge. Nu am prea multe de spus. Am venit la interviu din respect pentru voi și competiție. Am fost penibili! Mai rău decât a fi penibili nu se poate! Nu pot găsi scuze, chiar dacă am avut eliminat și s-au accidentat Camora, Mogos.

Echipa trebuia să joace în 10 cu un adversar de Liga 2. Am văzut că alții pot. Trebuia să joace, chiar și fără antrenor pe bancă, cu om în minus, trebuia să joace fotbal. Avem o problemă de atitudine. Începând de la meciul cu Sepsi simt asta. Mâine voi anunța ce decizie iau. Eu mă simt umilit. Nu se poate! Mâine anunț clubul. Tot bugetul lor e cât 3 jucători de la noi.

Nu se poate așa ceva! Sunt umilit. Nu cred că aș putea să îi iert pe jucători după acest eșec. Era foarte important meciul, nu se respectă culorile clubului, nu sunt respectat eu. În cariera mea de jucător, de antrenor, chiar dacă am pierdut, am avut o altă abordare. Mă gândesc bine în seara asta, mâine anunț clubul”, a declarat Mutu, la flash-interviu, la DigiSport.

Mircea Lucescu și Ioan Andone, la Corvinul - CFR Cluj

+15 Foto
Mircea Lucescu, alături de Ioan Andone

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.