Cupa Romaniei

Adrian Mutu, distrus după Corvinul - CFR Cluj » Camerele l-au găsit imediat după golul 4 încasat

Corvinul Huneadoara - CFR Cluj 4-0 , în primul sfert din Cupa României Betano. Adrian Mutu, antrenorul clujenilor, a fost distrus la finalul partidei.

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 02 April 2024

Corvinul Hunedoara - CFR Cluj 4-0 , în primul ”sfert” din Cupa României Betano. Adrian Mutu, antrenorul clujenilor, a fost distrus la finalul partidei.

  • Corvinul va juca în semifinale cu învingătoarea meciului FCU Craiova - Voluntari.
  • Sferturile se dispută într-o singură manșă

Mutu a fost vizibil afectat de umilința suferită în fața unei echipe de Liga 2, care nu are drept de promovare în Superliga. CFR Cluj, o candidată la titlu, a fost zdrobită de Corvinul în „sferturile” Cupei României Betano și a ratat al doilea obiectiv. În Liga 1 e la 10 puncte de liderul FCSB și mai are doar șanse matematice la titlu.

FOTO. Adrian Mutu, distrus după Corvinul - CFR Cluj

Adrian Mutu, distrus după Corvinul - CFR Cluj

După golul de 4-0, marcat de Corvinul după o fază fixă, camerele s-au mutat rapid de la bucuria hunedorenilor la trauma suferită de Mutu.

Adrian era desfigurat, pe bancă, cu capul în jos și cu privirea acoperită de șapcă. E cea mai mare umilință din cariera de antrenor a lui Mutu. El a mai suferit un eșec drastic pe vremea când era la Rapid, 2-7 cu Farul, însă constănțenii erau lideri în Superliga și aveau să ia campionatul la finalul sezonului, nu erau nicidecum o echipă de eșalon inferior.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Mutu la CFR Cluj, Cupa fiind un obiectiv extrem de important. Câștigarea trofeului asigură prezența în preliminariile Europa League, singurul mod de a ajunge în EL pentru echipele din România care nu câștigă titlul.

Mircea Lucescu și Ioan Andone, la Corvinul - CFR Cluj

+15 Foto
Mircea Lucescu, alături de Ioan Andone

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.