Cupa Romaniei

Fanii lui CFR au răbufnit la adresa lui Mutu » Vor să fie înlocuit cu un fost antrenor al clujenilor

Adrian Mutu/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 03 April 2024

CFR Cluj a pierdut cu Corvinul, scor 0-4, în sferturile Cupei României Betano. Iar fanii ardelenilor au răbufnit și îi cer demisia lui Adrian Mutu.

Antrenorul lui CFR Cluj a anunțat la finalul meciului de la Hunedoara că se gândește să își dea demisia și îi va comunica decizia patronului Nelu Varga miercuri. El e dezamăgit de atitudinea jucătorilor din meciul cu Corvinul, echipă de Liga 2, declarând că se simte „umilit”.

Fanii lui CFR Cluj îi cer demisia lui Adrian Mutu și îl vor pe Dan Petrescu

Pe lângă demisia lui Mutu, fanii celor de la CFR Cluj mai au o dorință. Și anume, ca Dan Petrescu să se întoarcă la echipă. El o pregătește pe Jeonbuk, din Coreea de Sud.

Suporterii lui CFR au luat cu asalt pagina de Facebook a clubului:

  • „Petrescu, iartă-ne! «Briliantule», demisia dacă ai coloana!”
  • „Demisia Mutu, singurul care poate resuscita CFR e Petrescu”
  • „Dane, unde ești?”
  • „Să vină SuperDan
  • „Mutu trebuia lăsat în Hunedoara”

Adrian Mutu ia în calcul să își dea demisia după Corvinul - CFR Cluj 4-0

„A fost roșu clar la Tachtsidis. I-a spart nasul, i-a sărit sânge. Nu am prea multe de spus. Am venit la interviu din respect pentru voi și competiție. Am fost penibili! Mai rău decât a fi penibili nu se poate! Nu pot găsi scuze, chiar dacă am avut eliminat și s-au accidentat Camora, Mogoș.

Echipa trebuia să joace în 10 cu un adversar de Liga 2. Am văzut că alții pot. Trebuia să joace, chiar și fără antrenor pe bancă, cu om în minus, trebuia să joace fotbal. Avem o problemă de atitudine. Începând de la meciul cu Sepsi simt asta.

Voi anunța ce decizie iau. Eu mă simt umilit. Nu se poate! Mâine (n.r. - miercuri) anunț clubul. Tot bugetul lor e cât 3 jucători de la noi.

Nu se poate așa ceva! Sunt umilit. Nu cred că aș putea să îi iert pe jucători după acest eșec. Era foarte important meciul, nu se respectă culorile clubului, nu sunt respectat eu.

În cariera mea de jucător, de antrenor, chiar dacă am pierdut, am avut o altă abordare. Mă gândesc bine în seara asta, mâine anunț clubul”, a declarat Mutu, la flash-interviu, la DigiSport.

VIDEO. Ioan Andone, la masă cu Mircea Lucescu înainte de Corvinul - CFR Cluj

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.