Snooker

Mark Selby șochează după ultima înfrângere: „Am fost jalnic! Mă gândesc serios la retragere!”

Mark Selby și Ronnie O'Sullivan / Foto: Imago

Articol de Alexandru Stanciu  —  miercuri, 03 aprilie 2024

Campion mondial de patru ori în snooker, Mark Selby (40 de ani, #5 mondial) a șocat pe toată lumea după declarațiile din urma înfrângerii din „optimile” din Tour Championship, 8-10 în fața lui Gary Wilson (38 de ani, #13 mondial).

Selby a spus că ia în calcul să se retragă, după jocul „patetic” prestat în fața conaționalului său.

Mark Selby: „Am fost jalnic! Mă gândesc serios la retragere!”

„Am fost jalnic de la începutul jocului până la sfârșit. A fost probabil cel mai prost joc pe care l-am făcut ca profesionist. Dacă o să continui să joc așa, o să-mi aleg o altă carieră, cu siguranță.

O să-mi mai acord o șansă la Campionatul Mondial, dar dacă o să joc la fel, nu voi mai continua, 100%. Mereu am spus asta, dacă voi ajunge în punctul în care n-o să mă mai bucur de joc, nu contează pe ce loc mă aflu în clasament, o să mă retrag. Nu pot să suport prestații de genul ăsta”, a declarat Mark Selby după înfrângerea cu Gary Wilson, potrivit eurosport.com.

Gary Wilson: „Nu știu cum de am câștigat, mă bucur că Mark a jucat prost”

„Nu știu cum de am câștigat, mă bucur că Mark a jucat prost, pentru că eu am fost absolut dezamăgitor. M-am chinuit foarte tare. I-am oferit foarte multe șanse. Serios, dacă aș fi jucat cum o fac de obicei, iar Mark ar fi fost la fel de slab, l-aș fi bătut cu 10-3 sau 10-4. Mă bucur că a jucat mai prost decât mine”, a declarat Gary Wilson după meci.

Gary Wilson îl va întâlni în sferturile de finală pe jucătorul chinez Anda Zhang (32 de ani, #11 mondial). În celelalte sferturi se vor întâlni Judd Trump (34 de ani, #2 mondial) cu Mark Williams (49 de ani, #8 mondial), Ding Junhui (37 de ani, #7 mondial) cu Mark Allen (38 de ani, #3 mondial) și Ronnie O'Sullivan (48 de ani, #1 mondial) cu Ali Carter (44 de ani, #9 mondial).

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.