Cupa Romaniei

Mircea Lucescu, reacție pentru GSP după minunea de la Hunedoara: „Vreau să vorbesc și despre antrenor”

Mircea Lucescu/ foto: Facebook @Corvinul Hunedoara

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 03 aprilie 2024

Mircea Lucescu (78 de ani), legenda Corvinului Hunedoara, a analizat, la GSP Live, victoria uriașă a fostei lui echipe împotriva lui CFR Cluj, scor 4-0, în sferturile Cupei României Betano.

Mircea Lucescu a fost la meci și a rămas impresionat de atmosfera creată de cei 13.000 de spectatori, care i-au împins pe jucătorii lui Florin Maxim spre o adevărată minune, o victorie la scor cu o candidată la titlu în Superliga.

Il Luce l-a lăudat și pe antrenorul revelației din Liga 2, care în urmă cu doar un an evolua în eșalonul al treilea. Acum, Corvinul e în play-off-ul Ligii 2, însă nu are drept de promovare.

VIDEO. Mircea Lucescu: „Antrenorul de la Corvinul a organizat foarte bine jocul”

>

„A fost o surpriză extraordinară. M-au surprins numărul foarte mare de fani, atmosfera, incitarea echipei pentru un joc ofensiv. Corvinul a meritat victoria. Felicit suporterii în primul rând, apoi pe jucători. Vreau să vorbesc și despre antrenor, care a organizat bine jocul. Echipa e întreținută din bugetul localnicilor.

Din câte știu, totul e în regulă, în limitele unei bune-cuviințe pentru o echipă de Liga 2. Sunt jucători cu o anumită experiență de joc, tehnici, dar și unii tineri care își fac loc în peisajul fotbalului românesc.

Important e să facă acel stadion, să se mențină la acest nivel. Victoria e importantă dacă aduce o altă victorie. Altfel, se va crede că a fost o întâmplare. Continuitatea e extrem de importantă”, a declarat Mircea Lucescu, la GSP Live.

FOTO. Mircea Lucescu, alături de Ioan Andone la Corvinul - CFR Cluj

+15 Foto
Mircea Lucescu, alături de Ioan Andone

Lucescu, antrenor legendar al Corvinului, a fost la Hunedoara pentru a urmări partida de pe stadion. El a fost însoțit de fostul lui jucător de la Corvinul, Ioan Andone.

Invitat de seamă la Hunedoara, Mircea Lucescu a dat lovitura de start a partidei cu CFR Cluj.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.